Barion Pixel Sarah Jessica Parker szerint Kim Cattrall ellopta tőle a show-t – Coloré

Sarah Jessica Parker szerint Kim Cattrall ellopta tőle a show-t

2023. 07. 10.

A hírek szerint Sarah Jessica Parker nagyon frusztrált Kim Cattrall visszatérése miatt. Mindent megtett a Szex és New York spin-offjáért, és most csalódott.

Sarah Jessica Parker csalódott

Kim Cattrall várva várt visszatérése Samantha Jones szerepében a Szex és New York rebootban a rajongók körében nagy lelkesedést váltott ki, de bennfentesek szerint Sarah Jessica Parkert feszült helyzetbe hozta.

Sarah Jessica Parker a hírek szerint nehéz helyzetbe került És egyszer csak… sorozat miatt. A szívét-lelkét beletette a műsorban, és most csalódott, mert a rajongók elképesztően lelkesek Kim Cattrall visszatérése miatt. A főszereplőhöz közeli források szerint a színésznő izgul a sorozat miatt, miközben Cattrall egyetlen jelenet miatt tér vissza és egymillió dolláros gázsit kapott.

Bennfentesek azt állítják, hogy Sarah Jessica Parker azt reméli, hogy ez a drága cameo kifizetődik, és a műsor tisztességes nézettséget ér el.

Ez nagyon frusztráló Sarah számára. A szívét-lelkét beleadta ebbe a projektbe – Kim pedig ellopta a showt!

Sarah Jessica Parker
Kép forrása: Gotham / Contributor / GC Images / Getty Images

Mindenkit Kim Cattrall visszatérése izgat

Cattrall a maga részéről már korábban elárult néhány részletet a visszatérésével kapcsolatban, például, hogy az HBO vezetője maga hívta fel a lehetőség miatt, és valószínűleg soha nem fog teljesen elbúcsúzni szeretett karakterétől, annak ellenére, hogy nem akar a franchise része lenni.

Nem hiszem, hogy valaha is búcsút mondok Samanthának. Annyi mindent adott nekem, és nagyon hálás vagyok neki

– mondta

Olyan érzés volt, mintha visszamentem volna kicsit az időben, és egy csodálatos délutánt töltöttem volna el, olyan volt, mint egy nagyszerű martinit inni… De ennél tovább nem megyek

– mesélte el, milyen volt visszatérni.

Az És egyszer csak… első évada nagyon jól nyitott az HBO Maxon, ezen volt a legtöbb „első megtekintés” – vagyis a sorozat volt az első dolog, amit az új előfizetők megnéztek a regisztráció után –, az eredeti sorozat nézettségét is növelte. Az HBO Max szerint a Szex és New York nézettsége 59 százalékkal nőtt a debütálás hetén. Azonban a második évad már közel sem hozott ilyen jó számokat. A második évad debütáló epizódja 59 százalékkal elmaradt az első évad első részétől. Így nem csoda, hogy Sarah Jessica Parker csalódott és Kim Cattrall megjelenésétől várja a számok javulását.

Forrás: Radar Online, Deadline, Forbes.com

Borítókép forrása: Cindy Ord / Staff / : Getty Images Entertainment / Getty Images