Sandra Bullock is szerepet kapott Brad Pitt új filmjében

Ki gondolná, hogy a 90-es évek két nagy sztárja még sosem dolgozott együtt?!

Borítókép forrása: YouTube

Ez viszont most úgy néz ki megváltozik, ugyanis a legfrissebb hírek szerint Sandra Bullock is szerepet kapott Brad Pitt „Bullet train” című filmjében. A film története Kotaro Isaka: Maria Beetle azonos című regényén alapul, amely egy csapat bérgyilkos konfliktusáról fog szólni, akik egy tokiói vonaton kerülnek összetűzésbe.

Ennél több információt még nem tudni az alkotás pontos cselekményéről, azt azonban igen, hogy a két sztár mellett Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Andrew Koji és Michael Shannon is fel fog tűnni kisebb-nagyobb szerepekben. A készülő produkció rendezője pedig David Leitch lett, akinek a nevéhez olyan filmeket köthetünk, mint a Deadpool 2., a John Wick, az Atomszőke vagy a Halálos Iramban.

A SONY még nem erősítette meg a hírt, de a rajongók már most tűkön ülnek, hogy egy filmben láthatják a két Oscar-díjas színészt, akik külön-külön is nagyszerű alakításokat hoztak eddigi karrierjük során. Valószínű ez a közös munkájuk során sem lesz másként.

Az 56 éves színésznő utoljára a Netflix saját gyártású thrillerében, a Bird Box című filmben vállalt szerepet.

Forrás: Variety

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A sport a mindened? Még betegen is? Kiderül, hogy lehet-e!