Barion Pixel Ryan Reynolds és Colin Hanks szívszorító dokumentumfilmet készít John Candyről – Coloré

Ryan Reynolds és Colin Hanks szívszorító dokumentumfilmet készít John Candyről

2022. 10. 11.

A népszerű komikus és színész 44 évesen hunyt el szívinfarktusban, amelynek oka feltehetően a helytelen életmódja volt. Most azonban Ryan Reynolds és Colin Hanks egy teljesen más arcáról akarja bemutatni.

John Candy a nyolcvanas-kilencvenes évek vígjátékainak meghatározó színésze volt, szerepelt az Űrgolyhókban, a Jég veledben, a Blues Brothersben, a Csobbanásban Tom Hanksszel és Daryl Hannah-val, utolsó filmje pedig a Pajzs a résen című szatíra volt.

Candy jellegzetessége volt nagy termete és pufisága, de sajnos ezt az egészségtelen életmódnak köszönhetten. Kóros elhízástól szenvedett és noha utolsó éveiben erőfeszítéseket tett azért, hogy javítson egészségén, végül 1994. március 4-én éjszaka szívinfarktust kapott és meghalt.

John Candy
Forrás: Northfoto

Ryan Reynolds hétfőn jelentette be, hogy ő és Colin Hanks egy nem fikciós filmen dolgoznak a néhai komikus örökségéről, Reynolds Maximum Effort produkciós cége közreműködésévvel. Candy családja maximális hozzáférést adott a készítőknek régi családi felvételekhez, dokumentumokhoz, hogy azok méltó emléket állíthassanak a túl korán elveszített színésznek.

Reynolds Twitter-bejegyzésére reagáltak John Candy gyermekei is – Christopher és Jennifer is nagyon várják a közös munkát, és boldogok, hogy édesapjuk életműve ilyen formában elevenedhet meg újra.

A Deadpool sztárja korábban is kifejezte már, mennyire imádta John Candy-t, 2019-ben, a színész halálának 25. évfordulója alkalmából egy montázst készített róla, melyben kanadai hősnek és géniusznak nevezte, aki nagy hatással volt rá.

Ryan Reynolds nem először vágja nagy fába a fejszéjét. Olyan alkotásokban volt író és producer, mint a Deadpool 3., ami jelenleg is készül, a Clue és a Shotgun Wedding. Reynolds egyébként Hollywood egyik legtehetségesebb színészeinek egyike, aki bár a vígjátékok kapcsán jut az emberek eszébe, horror és dráma műfajokban is megmutatta már színészi képességeit.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto