Barion Pixel Ryan Gosling lányai ezért nem voltak elájulva attól, hogy apjuk a Barbie-filmben játszik – Coloré

Ryan Gosling lányai ezért nem voltak elájulva attól, hogy apjuk a Barbie-filmben játszik

2023. 07. 25.

A Barbie sztárja, Ryan Gosling lányai sosem Barbie-ztak… eddig!

Érdekes dologról rántotta le a leplet a Barbie-film szőke Kenjét megformáló színésze, Ryan Gosling. Elmondása szerint ugyanis lányai nem voltak elájulva a szereptől, sőt, szabályosan összezavarodtak, mert nem értették, hogy miért olyan különleges, hogy apjuk egy szőke baba bőrébe bújik.

A New York Timesnak adott interjújában Gosling elmesélte, hogy Eva Mendesszel közös lányai, a nyolcéves Esmeralda és a hétéves Amada a film előtt soha nem játszottak Barbie-kkal. Mint mondta, a Barbie a forgatókönyvvel együtt landolt az életükben. A lányok nem hazudtolták meg önmagukat, ugyanis hamar megszállottjai lettek a babáknak, és azóta nem telik el nap Barbie-zás nélkül.

Ryan Gosling lánya nem Barbie-ztak azelőtt, hogy édesapjuk megkapta Ken szerepét / Kép forrása: Chris Jackson / Getty Images
Ryan Gosling lánya nem Barbie-ztak azelőtt, hogy édesapjuk megkapta Ken szerepét / Kép forrása: Chris Jackson / Getty Images

Maga a színész is lenyűgözve beszélt a babákról:

Mindegyiknek összetett háttértörténete van, életük, kapcsolataik, reményeik, álmaik. Hihetetlen, milyen bonyolult világot teremtettek.

A lányok azonban nem Barbie-nak és Kennek hívják a babáikat. Az egyik baba Darrell, aki egy élelmiszerboltban dolgozik, a másikat pedig Gym Class-nak nevezték el. Gym Class találkozott Darrell-lel az élelmiszerboltban, ám nem szövődött köztük románc, mert Gym Class inkább magára koncentrálna – mondta Gosling nevetve.

Ryan Gosling és a Barbie

A színész elsőre nem volt elragadtatva a szereptől, de kollégája, a főszerepet játszó Margot Robbie mindent megtett azért, hogy Gosling legyen Ken; még azt is megígérte neki, hogy minden egyes nap ajándékkal lepi meg, ha Ken bőrébe bújik. Annak ellenére tette ezt, hogy a filmben csak egyfajta Barbie-módra szerepelnek szerelmes jelenetek, így a színésznő sok mindenből kimaradt annak ellenére, hogy a vásznon Gosling partnere volt.

Forrás: Tyla.

Nyitókép forrása: Getty Images