Barion Pixel Így lett Barbie Kenje Ryan Goslingból – Margot Robbie vette rá a szerepre – Coloré

Így lett Barbie Kenje Ryan Goslingból – Margot Robbie vette rá a szerepre

2023. 07. 21.

Ryan Gosling nem tervezte, hogy ő lesz Ken az új Barbie-filmben, ám a sors, azaz Margot Robbie közbeszólt.

A napokban mutatták be világszerte Margot Robbie főszereplésével az új Barbie-filmet, melyben Ryan Gosling játssza a szőke fiút, Kent. Mint kiderült, a Barbie babát megformáló színésznő noszogatta kollégáját, aki kezdetben nem volt túl lelkes, hogy egy ilyen filmben szerepeljen.

,,Lényegében megvesztegettem őt” – mondta Robbie. Érezte a színész tétovázását, és azt mondta neki, hogy ha eljátssza Kent a filmben, minden egyes nap vesz neki egy ajándékot. Bár a színész nem bánta meg, hogy elvállalta a szerepet, elmondta, hogy nagyon hosszú forgatás volt, és egy bizonyos ponton úgy érezte, hogy abba szeretné hagyni. Szerencsére nem tette!

A Barbie-film eddig

A várva várt film hivatalosan ma, július 21-én kerül a mozikba. Margot Robbie a film címszereplőjét alakítja Ryan Gosling mellett, aki Kent játssza a világhírű Mattel-babáról készült filmben. Az alkotás a Barbie-föld elhagyásának valóságával szembesülő párost követi nyomon, és igazi sztárszereposztással készül. A színészek között Dua Lipától és Issa Rae-től kezdve John Cenán át Will Ferrellig mindenki megtalálható.

Margot Robbie beszélte rá Ryan Goslingot, hogy játssza el Ken szerepét a Barbie-filmben
Margot Robbie beszélte rá Ryan Goslingot, hogy játssza el Ken szerepét a Barbie-filmben / Kép forrása: Greg Doherty / Getty Images

A film fogadtatása rendkívül pozitív, ugyanis a várttal ellentétben sokkal több egy rózsaszín, habos-babos Barbie-filmnél, és komoly üzenetet hordoz magában, ami férfiaknak és nőknek egyaránt tanulságos lehet.

Forrás: Liverpool Echo.

Nyitókép forrása: Getty Images