Barion Pixel Rosie Huntington-Whiteley elárulta 2. gyermekének nevét – Gyönyörű nevet kapott – Coloré

Rosie Huntington-Whiteley elárulta 2. gyermekének nevét – Gyönyörű nevet kapott

2022. 02. 09.

Rosie Huntington-Whiteley közeli barátai után ő maga is megerősítette, hogy kislánynak adott életet.

Rosie Huntington-Whiteley második gyermeke igencsak különleges napon született, hiszen 2022. február 2-án látta meg a napvilágot, ennek apropóján pedig a szülei egy egyszerű, ám annál szebb és jól csengő nevet adtak neki.

Rosie Huntington Whiteley
Forrás: Northfoto

A 34 éves modell és párja, az 54 éves Jason Statham sosem rajongtak a sztárok által közkedvelt furcsa, már-már nevetséges nevekért. 4 éves kisfiúk névválasztása után szinte mindenki biztos volt benne, hogy az újabb jövevény is hagyományosabb nevet fog kapni, ami most végre be is igazolódott. A baba születésének és nevének hírét is ugyanabban a posztban árulta a szépséges sztár, aki a képhez mindössze a következőket írta:

„Isabella James Statham. 2.2.22.”

Isabella érkezésével tehát teljes lett a családjuk, bár azt még nem árulták el, hogy terveznek-e harmadik gyermeket vagy sem. Az öröm ugyanakkor óriási, hiszen a színész több interjúban is elmondta, hogy minden vágya volt kisfia után azt is megtapasztalni, milyen lányos apának lenni.

Rosie és Jason
Forrás: Northfoto

Érdekesség, hogy február másodikán egy másik híresség, méghozzá Kylie Jenner második kisbabája is megszületett, akiről eddig csak annyi derült ki, hogy kisfiú.

Forrás: justjared.com