Barion Pixel A 37 éves Rooney Mara néhány ritka dolgot osztott meg a szülőség rejtelmeiről vőlegényével, Joaquin Phoenix-szel – Coloré

A 37 éves Rooney Mara néhány ritka dolgot osztott meg a szülőség rejtelmeiről vőlegényével, Joaquin Phoenix-szel

2023. 01. 14.

A gyönyörű színésznő, Rooney Mara és a Joker 48 éves sztárja együtt gondoskodnak közös fiukról, a 2 éves Riverről.

Rooney Mara, az ír származású amerikai színésznő, 2005-ben szerepelt először filmvásznon, első főszerepét pedig a Rémálom az Elm utcában című 2010-es horrorfilmben kapta. Azóta szerepelt A tetovált lányban, a Rémálmok sikátorában, a Mária Magdolnában és a Jokerben is.

A 37 éves színésznő a közelmúltban feltűnt Joaquin nővérének, Rain Phoenix-nek a podcastjában, a LaunchLeft című műsorban. Itt mesélt a közös életről, a gyermeknevelésről és arról, hogy a fiuk 2020-as születése óta most elvállalta első szerepét a Women Talking című filmben.

Ez volt az első munkám, amit anyaként végeztem, és ezért nagyon fontos tapasztalat volt számomra, mert nem voltam benne igazán biztos, hogy tudok-e dolgozni és otthon is helytállni, meg tudom-e csinálni mindkettőt. Még mindig nem tudom, hogy mennyire sikerült, de a rendező Sarah Polley (Váratlan utazás, Existenz) lehetővé tette, hogy 10 órás munkaidőben dolgozzunk.

– mesélte Rooney Mara.

A szépséges sztár azt is elárulta, hogy sok anyasági tanácsot kapott a szereplőtársaktól, Claire Foy-tól, Sheila McCarthy-tól és Judith Ivey-től, River pedig ott volt vele a forgatásokon egy babaszobában, ahol gondoskodtak róla és bármikor tudott vele időt tölteni. Elmondása szerint biztosan nem lesz még egy ilyen idilli projekt az életében, ezért nagyon hálás.

Rooney Mara
Forrás: Northfoto

Anyámnak négy gyerek volt 27 évesen, azt gondoltam, én is korán anyuka leszek. De aztán mégsem éreztem magam készen rá. Az anyaság nagy kihívást jelent, még akkor is, ha kiváltságos életet élsz. Annyira szerencsés vagyok, hogy lehetőségem van arra, hogy az idő nagy részében vele legyek. Évente egyszer elvállalok egy munkát, ha valami jónak tűnik, és ezen kívül ez az, amit igazán csinálok. A párom pedig fenntartja a családot. A legtöbb embernek nincs ilyen lehetősége.

– elmélkedett a 37 éves Mara.

Joaquin Phoenix és Rooney Mara
Forrás: Northfoto

Rooney Mara és Joaquin Phoenix 2012-ben találkoztak először, miközben a Her című filmen dolgoztak. Később együtt szerepeltek a 2016-os Mária Magdolnában, 2019-ben pedig csendben eljegyezték egymást. 2020 szeptemberében megszületett River, aki a nevét Joaquin szintén színész bátyjáról kapta, aki 1993-ban halt meg.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto