Barion Pixel Rónai Egon élvezi a nők társaságát, kevés Zalatnay Cini nyugdíja, 2 évesek lettek Rúzsa Magdi ikrei – Lapszemle – Coloré

Rónai Egon élvezi a nők társaságát, kevés Zalatnay Cini nyugdíja, 2 évesek lettek Rúzsa Magdi ikrei – Lapszemle

2024. 02. 02.

A mai lapszemlében olvashatsz Rónai Egon életéről, Zalatnay Cini anyagi gondjairól, valamint ünneplünk is, méghozzá Rúzsa Magdi 3 gyermekének születésnapját.

Rónai Egon és a nők

Az NLC Nők az életemben című rovatban Rónai beszámolt arról, hogy milyen hatással volt rá édesanyja tanítása, nevelése. A sors kinek többet, kinek kevesebbet ad a földi létből. Rónai Egon édesanyja fiatalon, 58 évesen távozott az élők sorából, de általa megtanulta milyen az igazi összetartó család és a szeretetteljes közeg. A másik nő, aki nagy hatással volt a műsorvezetőre az a magyartanár, aki általános iskolai tanulmányai során megszerettette vel az irodalmat, a verseket, a szavalóversenyeket. Azt is megmutatta, hogy az irodalomóra nem csupa unalom, hanem tud nagyon érdekes és szórakoztató is lenni.

Rónai Egon
Kép forrása: YouTube

A most már felesége, Zsanett, 2011-ben került a látószögébe. A legelső pillanatban felfigyelt a nőre, majd közös munkára osztották be őket és azóta már férj-feleség minősítésben 13 éve élnek boldogan. Ők az a páros, akik számára akkor is jól működik a magánélet, ha nemcsak otthon, hanem a munkahelyen is együtt vannak. Három közös gyermekük született (előző kapcsolatából pedig még két csemetéje van).

Ha már Rónai Egont a nőkről kérdezték, nem hagyhatta ki Dorka nevű 9 éves kislányát.

Ő egy cica, aki bújik, aki ad egy puszit, amikor elmegy melletted vagy épp megsimogat. Egy fiúgyerektől aligha várhatsz ilyet.

Zalatnay Cini
Kép forrása: RTL

Zalatnay Cini nem dúskál a nyugdíjban

A zenei karriert a legtöbben siker, pénz és csillogás kíséretében képzelik el. Még ha ez össze is jön, ki tudja, hogy meddig tart?! Nem Cini az egyedüli, akinek olyan picike a nyugdíja, hogy abból művészet megélni. A Mandinernek arról mesélt a most 76 éves énekesnő, hogy 60 ezer forintos nyugdíja mellett kénytelen fellépéseket vállalni, mert a jogdíjakból befolyó összeggel együtt is olyan csekély pénz gyűlik össze havonta, hogy abból nem tudna megélni.

Nemrégiben Stohl András beszélt arról, hogy büntetett előélete miatt nem kaphat Kossuth-díjat és ezen Zalatnay Cini is elgondolkodott. Annak ellenére, hogy közel 60 éves karrier van mögötte, erről az elismerésről le kell mondania. Még csak Máté Péter-díjra sem tartották érdemesnek

…olyanok is kaptak már az elismerésből, akik még nem is éltek akkor, amikor én Máté Péterrel koncerteztem és a nekem írt dalait énekeltem. Tudom, azt írják majd a kommentelőek, hogy de Cini, hiszen te börtönben voltál. Igen, húsz éve megbotlottam, de nem a színpadon. Ott soha! 

3 szülinap 3 torta – Rúzsa Magdiék ünnepeltek

A karrierje annak ellenére robog az énekesnőnek, hogy otthon 3 pici gyermek édesanyjaként is maximálisan helyt kell állnia. Természetesen a család maximális segítséget és hátteret biztosít Rúzsa Magdinak, hogy az énekléssel se kelljen felhagynia, de a gyerekek is jó kezekben legyenek – olvasható a Blikkben.

Hihetetlen, de már két év eltelt azóta, hogy három csemetéje, Lujza, Keve és Zalán a világra jöttek. Mindhárom gyerkőc kapott egy-egy tortát, mindenki a saját ízlésének megfelelőt, amelyet az énekesnő Instagram oldalán is megmutatott.

Rúzsa Magdi élete jelentősen megváltozott, amióta egyszerre 3 gyermek édesanyjává vált és nagyon nehéz elhinni, hogy ennyire eltelt az idő.

Nyitókép forrása: RTL