Barion Pixel Singh Viki kés alá feküdt, Muri Enikő milliókat kaszált, Rúzsa Magdi megmutatta ritkán látott férjét – Lapszemle – Coloré

Singh Viki kés alá feküdt, Muri Enikő milliókat kaszált, Rúzsa Magdi megmutatta ritkán látott férjét – Lapszemle

2024. 01. 17.

Viki régóta tervezte, hogy plasztikáztatni fog

Singh Viki pár napja esett át egy szépészeti műtéten. Az énekesnő elárulta követőinek, hogy nemrég Krasznai Zsoltnál járt, de azt nem mondta el, hogy pontosan milyen beavatkozáson esett át.

Az viszont kiderült, hogy Viki valami olyan dolgot tetetett rendbe, ami már 15 éve zavarja őt.

„Egy olyan problémával fordultam a doktorúrhoz, ami gyakorlatilag egész életemben zavart, és alapjaiban határozta meg az önmagammal való viszonyomat”

– írta a poszthoz az énekesnő, aki hozzátette, hogy nem tervez hosszú lábadozást, hiszen néhány nap múlva már színpadra áll.

„Sok időm nem lesz lábadozni, hiszen 22.én már egy nagyszabású új projekt fotózásán kell helyt állnom, 25.én pedig az @azorfeum színpadán fogok énekelni.”

Elolvadtak a rajongók! Rúzsa Magdi megmutatta ikrei apukáját

Rúzsa Magdi köztudottan nagyon óvja a magánéletét, azonban most különleges pillanatnak lehettek tanúi a rajongók, hiszen az énekesnő férjével közös fotót posztolt. A fotó láttán rengetegen gratuláltak nekik.

„Mennyire szépek vagytok! Végre egy boldog család ebben a viharfelhős világban! Sok boldogságot még ezer évig!” –írta az egyik kommentelő

Az énekesnő még 2017-ben ment hozzá Vilmoshoz, öt évvel később pedig megszülettek hármas ikreik, Lujza, Keve és Zalán.

Muri Enikő milliókkal tért haza a Szerencsekerékből – több mint 6 millió forint ütötte a markát

Muri Enikő elképesztő összeggel, több mint 6 millió forinttal lett gazdagabb a Szerencsekerék legutóbbi adásában. A Szerencsekerék kedd esti adásában Muri Enikő hatalmasat brillírozott. A Sugarloaf énekesnője  millió 255 ezer forinttal lett gazdagabb. Enikő alig jutott szóhoz ezek után, de Kasza Tibinek elárulta, hogy az összeg egy részét jótékony célra ajánlja fel a Piros Orr Bohócdoktoroknak.

Kepernyocc8bfoto 2024 01 17 6 11 40 E1705468481931 1024x576 1