Barion Pixel Ezt vitte magával Tenerifére Rúzsa Magdi kisfia, Marsi Anikó érzékeny pontjára tapintottak – Lapszemle – Coloré

Ezt vitte magával Tenerifére Rúzsa Magdi kisfia, Marsi Anikó érzékeny pontjára tapintottak – Lapszemle

2024. 01. 10.

Rúzsa Magdi Tenerifére utazott a családjával, Marsi Anikó pedig cáfolja, hogy kisbabát várna.

Rúzsa Magdi és férje kipihenik 2023. fáradalmait, és persze a gyerekeket sem hagyták otthon! Az úti cél Tenerife volt, ahová hármasikreiket is elvitték – írja a Bors.

Rúzsa Magdi és az anyaság

Az énekesnő egy korábbi interjúban elmondta, hogyan élik meg férjével, hogy szülők lettek.

Tudom, hogy ezek a napok soha nem jönnek vissza, úgyhogy szeretnék minél több közös élményt gyűjteni. Nagyon vágytam rájuk, és most, hogy itt vannak, egyetlen percet sem akarok elvesztegetni. A férjem ebben a tekintetben ugyanolyan, mint én. Nem mondjuk, hogy nem fárasztó, de imádunk a gyerekeinkkel lenni.

Az énekesnő megosztott pár fotót a gyerekekről, és egy bizonyos fakanálról is, ami nem maradhatott otthon!

Marsi Anikó cáfol

Egy Reddit felhasználó kiszúrta, hogy Marsi Anikó alakja valamelyest megváltozott, így feltette a kérdést, hogy nem várandó-s a műsorvezető. A kérdés az illetékeshez is eljutott, és a híradós Instagram-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba. Mint írta:

Nekem az összes plusz kilóm a hasamon szeret tetszelegni. Nem vagyok várandós. Elkezdtem dolgozni az ügyön, igyekszem.

A műsorvezetőnek vélhetően fájó pontjára tapintottak a hozzászólók, ugyanis a Ripost információi szerint Marsi Anikó pár hónappal ezelőtt elvetélt. Mint akkor nyilatkozta, csodaként élte meg, hogy az ő korában spontán teherbe esett, így különösen fájdalmas lehetett számára a kisbaba elvesztése.

Marsi Anikó cáfolta, hogy állapotos lenne / Kép forrása: Tv2
Marsi Anikó cáfolta, hogy állapotos lenne / Kép forrása: Tv2

Az instaposzt szerint dolgozik azon, hogy megszabaduljon attól a pár felesleges kilótól, ám vélhetően az is segítséget nyújtana, ha a stylistok figyelembe véve a kényes területet, más stílusú ruhákba öltöztetnék a csinos híradóst.

Nyitókép forrása: TV2.