Barion Pixel Kováts Adél reagált Galkó Balázs elutasítására: Vannak további lehetőségek – Coloré

Kováts Adél reagált Galkó Balázs elutasítására: Vannak további lehetőségek

2024. 01. 16.

Galkó Balázs pályázott a portás pozícióra, de elutasították. Most megszólalt a Radnóti Színház vezetője, Kováts Adél is.

Aki volt már aktív álláskereső, és jó ideig élete részét képezte a hirdetések böngészése, a pályázatok benyújtása, az interjúk hada, a visszautasítás keserve, az jól tudja, hogy milyen tortúrát és nehézséget jelent mindez. Ezt Galkó Balázs, a 74 éves magyar színész is megtapasztalta. Galkó alacsony nyugdíja miatt úgy döntött, kénytelen plusz munkát vállalni, ezért jelentkezett a Radnóti Színház, portárs-recepciós állásába, az állást azonban nem kapta meg.

Kováts Adél reagált

Ám a történet koránt sem annyira tragikus, mint gondoljuk. Habár tisztában vagyunk azzal, hogy minél idősebb valaki, annál nehezebb az elhelyezkedés, de Radnóti Színház igazgatónője, Kováts Adél elárult néhány plusz információt.

Galkó Balázs
Kép forrása: RTL

Elutasították, de…

Valóban elutasították a Galkó Balázs pályázatát, így biztos nem ő fogja betölteni a megüresedett portás-recepciós állást. A teátrum vezetőjének mindenkor a színház érdekeit kell képviselnie, ezért nem hozhatott a 74 éves színész számára pozitív döntést.

Az állást ugyan nem Galkó kapta meg, de azóta Kováts Adél és a színész már túl van egy személyes találkozón is, amelyen megbeszélték a további lehetőségeket. Mivel színésztársról van szó, így az intézményvezető feltett szándéka, hogy segítsen neki és ennek érdekében már lépéseket is tett. Galkónak így munkája ugyan nem lett, de némi remény mégis felcsillant, hogy a kevés nyugdíja mellé tud némi pluszt is tenni.

Nyitókép forrása: RTL