Barion Pixel Ricky Martin a 14 éves ikreivel bulizott svájci koncertjén – Coloré

Ricky Martin a 14 éves ikreivel bulizott svájci koncertjén

2023. 07. 18.

Ricky Martin különleges vendégeket köszöntött a színpadon legutóbbi svájci koncertjén.

Ricky Martin élete nem legegyszerűbb időszakát éli, ugyanis nemrégiben jelentette be válását Jwan Yoseftől. Ennek ellenére jutnak örömök is a hétköznapokba, s egyik legutóbbi boldog pillanatait ikreinek köszönheti, akik azzal lepték meg svájci koncertjén, hogy felmentek mellé a színpadra.

Az 51 éves énekes éppen színpadon volt, amikor a 14 éves ikerpár, Matteo és Valentino felmentek hozzá, hogy egy hatalmasat bulizzanak. Ricky Martin láthatóan nagyon boldog volt, hogy a fiai is együtt voltak vele, s erről még egy videót is közzétett:

Ricky Martin válása

Az énekes 2015 óta alkotott egy párt a képzőművész Jwan Yoseffel, s bár a kapcsolatuk boldog és kiegyensúlyozott volt, mégis a válás mellett döntöttek. Ezt július elején tették közzé:

Egy ideje már gondolkodtunk azon, hogy átalakítjuk a kapcsolatunkat, és alapos megfontolás után úgy döntöttünk, hogy szeretettel, tisztelettel és méltósággal vetünk véget a házasságunknak, a gyermekeink számára megőrizve és tiszteletben tartva azt, amit párként megtapasztaltunk ezekben a csodálatos években.

Mint akkor mondták, az a céljuk, hogy a családjukat egységben tartsák, és a gyermekeik minél kevésbé éljék meg traumaként, hogy szüleik útjai elválnak. Továbbra is igyekeznek fenntartani a neveléssel kapcsolatos elveiket, így például a több nyelv átadását. Mint egy korábbi interjúban mondták, otthon spanyolul beszélnek, de az angolt és a franciát sem hanyagolják el, így gyermekeik három nyelven is képesek kifejezni magukat. Yosef arabul is tanította gyermekeiket, hogy a világban több helyen is megállhassák a helyüket.

Ricky Martin és férje hét év házasság után döntöttek a válás mellett / Kép forrása: Gisela Schober / Getty Images
Ricky Martin és férje hét év házasság után döntöttek a válás mellett / Kép forrása: Gisela Schober / Getty Images

A sztár és exe mindent megtesznek gyermekeik boldogságáért, és hogy a négyéves Luciának és a hároméves Renn-nek továbbra is mindene meglegyen, amire szüksége van, beleértve mindkét szülőjük feltétlen szeretetét és gondoskodását.

Forrás: Entertaninment Tonight.

Nyitókép forrása: Getty Images