Barion Pixel Hatvanon és megannyi problémán túl is remek formában van Ivancsics Ilona – Coloré

Hatvanon és megannyi problémán túl is remek formában van Ivancsics Ilona

2024. 01. 04.

Érdekes dinamikája az életünknek, hogy a nagy nehézségben a pénzünk fogy, de a kilók nem biztos. Azt gondolnánk, hogy a stressz a legjobb zsírgyilkos. Ivancsics Ilona mögött két kemény év van, ő mégis felülkerekedett gondjain és jobban néz ki, mint korábban.

A Szomszédokból jól ismert arc, Ivancsics Ilona már túl van a hatvanon, de ragyogása meghazudtolja ezt a számot.

Egymást érték a nehézségek

A színésznő magánéletében legalább akkora változások mentek végbe, mint a karrierjében. Elvált a férjétől és ha ez még nem lett volna elég, kénytelen volt bezárnia sikeres színházát is. Ha az élet ennyire kegyetlen, hogy két terepen is egyszerre indít ellenünk háborút, abból nehéz felállni. Emiatt volt nagyon nehéz dolga Ivancsics Ilonának is, azonban megmutatta, hogy lehetséges.

Ivancsics Ilona
10 kilót fogyott Ivancsics Ilona és most remekül fest

Ivancsics Ilona formába lendült

Sőt, azóta fizikálisan is rendbe tette magát. Nemcsak megszabadult 10 kilótól, de megvalósította azt a fiatal kori elképzelését, miszerint 60-on túl is karcsú marad. Az utóbbi években azonban felszaladtak rá a kilók, ami miatt nem is kedvelte azt a nőt, aki a tükörből nézett vissza rá.

A természetesség híveként azonban olyan megoldást keresett, amelyben a gyógynövények erejét használja fel a lerakódott zsíroktól való megszabaduláshoz. Rátalált egy olyan készítményre, amely nemcsak a fogyásban segít, hanem az hormonháztartás beállításában és az étvágy csökkentésében is.

10 kiló mínusz és boldogabb tükörkép

A fogyással elérte azt, hogy végre elégedett önmagával és abban bízik, hogy mindez az életének más területein is pozitív hatással lesz majd. Egy biztos, hogy a férfiak már így is forgolódnak utána és meg is jegyzik többen, hogy milyen csinos. Ki tudja, talán még a szerelem is rátalálhat a színésznőre?!