Barion Pixel Csonka András lemondott arról, hogy gyermeke legyen, rejtélyes események követték Zámbó Jimmy halálát – Lapszemle – Coloré

Csonka András lemondott arról, hogy gyermeke legyen, rejtélyes események követték Zámbó Jimmy halálát – Lapszemle

2024. 01. 03.

Csonka András őszintén vallott egy esetleges saját gyermekhez fűződő viszonyáról, míg Zámbó Jimmy halálának évfordulóján újabb titkok derültek ki, mégpedig a halálát követő, rejtélyes történésekről.

Csonka András ritkán beszél magánéletéről, ám most kivételt tett! A Blikk szemlézte a színész Nők lapjának adott interjúját, amiből kiderül, hogy Csonka András nagyon magának való lett az utóbbi időben, amit nem tart ideális állapotnak, ezért pszichológus segítségét kérte. A beszélgetésben elismerte, hogy sokszor ürügyet keres arra, hogy ne kelljen elmennie egy-egy találkozóra. Szóba került az is, hogy mit bán az életében, melyre így felelt:

Rettentően sajnálom, de úgy tűnik, nekem már nem lesz gyerekem, mert ahhoz már tényleg öreg vagyok. Pedig jó apa lennék. De ez nem jött össze. És ezzel együtt azt is sajnálom, hogy elvarrok egy szálat, aminek így nem lesz folytatása.

Rejtélyes jelek Zámbó Jimmy halála után

Zámbó Jimmy 2001. január másodikán hunyt el, tragikus körülmények között. Az évforduló alkalmából egykori zenei producere különös, paranormális jelenségekről mesélt. Jankai Béla pontosan emlékszik arra, hogy mit tett, miután értesítették Jimmy haláláról – írja a Blikk.

Nálam volt tárolva minden videó- és audióanyag. Nem a kórházba rohantam, hanem a stúdióba, hogy ezeket biztonságosan elzárjam, hiszen aznap reggel ezek teljesen más értékeket képviseltek, mint előző este.

Zámbó Jimmy halálát különös, paranormális jelenségek követték / Kép forrása: RTL
Zámbó Jimmy halálát különös, paranormális jelenségek követték / Kép forrása: RTL

A zenei producer ezután nagyon különleges dolgokat tapasztalt:

Estek le a képek, dőltek a hamutálcák. Annyi spirituális dolog történt, hogy ijesztő volt.

Mint mondta, hallgattak a jelekre, és ha leesett egy kép, az adott dalt letörölték, és azokat tartották meg, amelynek említése során nem történt semmi.

Nyitókép forrása: ATV