Barion Pixel Ezek derültek ki a 2023-as Pán Péter történetről a Disney expóján – Coloré

Ezek derültek ki a 2023-as Pán Péter történetről a Disney expóján

2022. 09. 17.

A kedvelt történet, a Pán Péter hamarosan vadiúj köntösben tér vissza, és valószínűleg új cselekményszálak is kibontakoznak majd.

A Disney D23 névre keresztelt expóján számos új információ derült ki a közelgő alkotásokról. Köztük megkaptuk az új Kis hableány első előzetesét, a Bűbáj 2 trailerét és premier dátumát illetve a Peter Pan és Wendy című új adaptáció posztere is napvilágot látott.

A mesés plakáton Pán Péter nagy ellensége, Hook kapitány ikonikus kalózhajója látható, amint áthajózik a felhőkön, valószínűleg Sohaország felé közeledik, egy varázslatos helyhez, ahol a gyerekeknek soha nem kell felnőniük. A film szereplőinek sziluettjein átsugárzó napfény olyan varázslatos képet ad, amely a megrögzött Disney-rajongókat a klasszikus történetre emlékeztetheti, amelyben felnőttek.

Pán Péter
Forrás: Northfoto

Közelebbről megvizsgálva a rajongók láthatják magát Pán Pétert is, – akit Alexander Molony alakít majd – amint a Darling gyerekekkel repül a levegőben. A poszter gyönyörű látványa mellett a 2023-as megjelenést is megerősítették, ami azt jelenti, hogy a rajongóknak nem kell sokat várniuk az animációs film életre keltésére. Mivel Wendy jelen van a film címében, valószínűleg nagyobb szerepet fog játszani az élőszereplős történetben, mint a korábbi adaptációkban.

A Peter Pan & Wendy-t David Lowery rendezi, a film egyik főszereplője pedig Jude Law lesz, az ikonikus Hook kapitányként. Ever Anderson alakítja Wendy Darlingot, Yara Shahidi pedigTinker Bellként, azaz Csinglingként fog feltűnni a filmben. Joshua Pickering és Jacobi Jupe játsszák majd Wendy testvéreit, Johnt és Michael Darlingot.

A Pán Pétert 1953-ban mutatták be, amely J. M. Barrie azonos című regénye alapján készült, és a 14. Disney-film volt. Számtalan élőszereplős változata született. Az egyik leghíresebb Robin Williams főszereplésével készült, amely a Hook címet kapta.

Forrás: variety.com

Borítókép forrása: Northfoto

Ez is érdekelhet:

Reprezentáció vagy kisajátítás? – A Disney-mesék nyomában

Generációk nőttek fel a Disney-meséken, országtól függetlenül mindannyiunk gyermekkorában különleges helyet foglalnak el – épp ezért nem mindegy, kit és hogyan jelenítenek meg a képernyőn. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!