Barion Pixel Oszvald Marika pofozkodott, Müller Péter nem áll többet közönség elé, a Fresh lányok nem beszélnek egymással – Lapszemle – Coloré

Oszvald Marika pofozkodott, Müller Péter nem áll többet közönség elé, a Fresh lányok nem beszélnek egymással – Lapszemle

2024. 01. 19.

A mai lapszemlében olyan érdekességet hozunk, amely igencsak meglepő Oszvald Marikától, sajnálatos hírt kaptunk Müller Péterről. A Fresh lányok pedig még most se beszélnek egymással.

Az érzelmek minden pillanatunkban jelen vannak, ám annak szabályozása is a mi kezünkbe van. Valljuk be őszintén, ez néha nehéz feladat.

Oszvald Marika lekevert egyet

A TV2 Mokka című reggeli műsorban szerepelt. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész és operetténekes ismert heves és pörgős természetéről, de ezúttal meglepően viselkedett. Otthonából, élőben jelentkezett be, hogy a TV2 egyik riporterével közösen készítsenek el fánkot és kocsonyát. A farsangi időszakhoz kapcsolódó ételek elkészítése során mindkét hölgy belevetette a sütésbe, főzésbe.

Nem ment mindez kötözködés nélkül, ugyanis a híresség többször blamálta a riporter konyhai tudását és jártasságát.

– Hát te mit csinálsz? Milyen szakácsnő vagy te?
– Szoktam főzni!
– Dehogy szoktál!

Az elkészült kocsonyát persze illet megkóstolni, amit a riporter meg is tett.

Finom az, nagyon finom. Te figyelj, tiszta kollagén, egyed. Tiszta kollagén, ennek a gyönyörű kis pofádnak milyen jót fog tenni.

Az Index cikke szerint Oszvald Marika ekkor megfogta a TV2 munkatárs arcát és egy kisebb pofonnal érzékeltette, hogy a kocsonya nemcsak finom, de a bőrrel is nagyon jót tesz.

Müller Péter
Kép forrása: TV2

Müller Péter elvonul

Sok és sokféle meghatározó személy lehet az életünkben. Müller Péter bölcs szavaival, tanításaival, gondolataival sokunkhoz eljutnak és nagy az érdeklődés a fellépései iránt is. Bárhová megy az országban, neve és tudása garancia arra, hogy a férőhelyeket teljesen kitöltse.

Csakhogy január 11-i, bécsi megjelenésekor rosszul lett. Szívrohamot kapott és a földre is rogyott.

Az esetre ugyan nem lehet felkészülni, de a Kossuth- és József Attila-díjas írónál már évekkel korábban megállapították a szívbetegséget. A 88 éves Müller Péter megható sorokkal tudatta közönségével az állapotát és a jövőben várhatókat:

Kedves Barátaim, Olvasóim!

Sajnos nem tudok már előadásokat tartani. 1956-ban szétlőtték a jobb lábamat. Azóta egy nyomorék csontrendszeren járok. Pár évvel ezelőtt szívbeteg lettem, a halálból hoztak vissza.

Utoljára Bécsben voltam, ahol egyrészt egy enyhe szívrohamom volt, és kétszer a földre zuhantam. Nagy erőfeszítéssel és segítséggel sikerült még valahogy megtartanom az előadást – az utolsót, január 11-én – és valahogy hazakeveredtem. Nem megy tovább. 88 éves vagyok, és életem értelméről kell lemondanom, amikor találkozásinkat le kell mondanom. Hétfőn megyek az orvosomhoz, akinek panaszaimat elmondom, és akitől segítséget kérek egy orvosi háttérrel rendelkező Idősek Otthonában való elhelyezésemről.

Elfáradtam – de szomorú nem vagyok.

Köszönöm Istennek a csodát, melyet megadott.

Az Index írásából az is kiderül, hogy szanatóriumba vonul az író, ahol biztonságban lehet és feltett szándéka, hogy újra erőre kapjon.

A Fresh lányok követik egymást

A Fresh lányokat az egész ország ismerte és szerette. Fresh Andi, azaz Villányi Andrea és Fresh Wiki, vagyis Gyulai Viktória együtt alkották a közkedvelt együttest. Nemcsak a munka tartotta őket egyben, hanem barátságuk is, és ez 20 éven át kitartott.

Olyan dalok köthetők a nevülhöz, mint az Én is imdálak,

Vagy a Táncolj még!

Aztán egyszer csak elromlott valami és semmi sem maradt olyan, mint régen. Azóta nem beszélnek egymással. Ugyan a közösségi platformokon nyomon követik egymást, valamint amikor Fresh Wiki betegsége kitudódott, akkor mégis kommunikáltak.

A Blikknek és egy rajongói kérdésre válaszolva elmondta, hogy

Sajnos, egy ideje nem beszélünk. Vélt vagy valós sérelmek miatt elsodródtunk egymástól, de azt a 20 évet senki nem veszi el tőlünk. Csak jót kívánok neki és szeretem mindig.

Fresh Andi pedig azt nyilatkozta, hogy

Még mi magunk sem tudjuk, hogy ezek a bizonyos sérelmek vélt vagy valós dolgok, de biztos vagyok benne, hogy egyszer majd leülünk átbeszélni mindent. Az idő mindent megold, és hiszek benne, hogy a mi időnk is eljön, amikor tisztázzuk a múlt eseményeit és esetleges sérelmeit.

Nyitókép forrása: TV2