Barion Pixel Orvosai visszatartják Katalin hercegnét, rosszabb lehet az állapota? – Coloré

Orvosai visszatartják Katalin hercegnét, rosszabb lehet az állapota?

2024. 05. 25.

Katalin hercegné állapota ismeretlen, de apróbb hírekből össze-összerakható a kép. Most például az, hogy még jó ideig nem láthatjuk őt.

Bár Vilmos herceg nemrégiben azt mondta, hogy Katalin hercegné jól van, ennek ellentmond az, hogy orvosai óva intik a munkától, a nyilvános rendezvényektől pedig különösen.

A hercegné alapítványa nemrégiben évösszegző elemzést mutatott be, amire Katalint is várták volna, ám nem tűnt fel, és amíg orvosai nem engedik, hogy megjelenjen valahol, addig ez így is marad.

Katalin hercegné állapota

Bár a kisgyermekes családokat támogató alapítvány továbbra is a hercegné szívügye, most mindenben orvosaira hallgat. Ugyan úgy tudni, hogy a kemoterápia, amit kap csupán megelőző, így a közvetlen életveszélyen túl van, vigyáznia kell magára, és ezt orvosai pontosan tudják. Katalin mindennek ellenére amennyire lehet, az alapítvány ütőerén tartja a kezét, és megkapta a jelentést, így mindent tud arról, hogy hol tartanak az ügyei. A projekt ügyvezetője elmondta, hogy a hercegné izgatottan fogadta a legújabb adatokat, és állapotától függetlenül mindent megtesznek azért, hogy a kampányuk sikeresen folytatódjon, már csak azért is, mert Katalin az életműveként tekint az alapítványra.

Katalin gyermekei mezeket is kaptak a sportolóktól / Kép forrása: Chris Jackson / Getty Images
Katalin több jó ügy mellett is kiáll / Kép forrása: Chris Jackson / Getty Images

Ennek oka többek között az, hogy nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek szemszögéből is vizsgálja a kisgyermekkort, így idővel akár az is szóba kerülhet, hogy az anyák többet maradhassanak otthon gyermekükkel a jelenlegi kilenc, fizetett hónap helyett.

Forrás: BBC.

Nyitókép forrása: Getty Images