Barion Pixel Jön az 1973-as Ördögűző rebootja, méghozzá nem akármilyen új szereplővel – Coloré

Jön az 1973-as Ördögűző rebootja, méghozzá nem akármilyen új szereplővel

2022. 08. 10.

Újabb színészt jelentettek be, aki csatlakozik az Ördögűző franchise-hoz, melynek újjáéledése 2023 őszén veszi kezdetét.

Érkezik az Ördögűző reboot, de ha ez nem lenne elég, A szolgálólány meséjéből igazolták le az egyik legnépszerűbb, mégis legellenszenvesebb karaktert alakító színészt, Ann Dowd-ot, azaz Lídia nénit.

'exorcist: The Beginning' By Renny Harlin, Usa, 2004.
Forrás: Northfoto

A zseniális színésznő csatlakozik ahhoz a csapathoz, melyben már biztos szereplőként beharangozták Leslie Odom Jr.-t, és korábbi Ördögűző filmek veteránját, Ellen Burstyn-t, aki a rebootolt folytatásban is Chris MacNeil bőrébe bújik majd. A Halloween rebootot is jegyző rendezővel, David Gordon Greennel az élen a film 2023. október 13-án indítja a horrorklasszikus modern feltámadását.

Az Ördögűző-franchise William Friedkin 1973-as klasszikusából ered, amelynek középpontjában egy 12 éves lány és annak megszállása áll egy démoni entitás által. A lány lelkének kiszabadítása az egyik legikonikusabb horrorfilmet teremtette meg annak idején, melyből sok paródia és persze koppintás is készült. A moziklasszikus tíz Oscar-jelölést is kapott, köztük egyet Burstyn is az alakításáért, majd a filmet két közvetlen folytatás követte.

Ördögűző
Forrás: Northfoto

A szereplő gárda tehát már körvonalazódik, Ellen Burnstyn régi szerepében tündökölhet, Leslie Odom játssza az apát, akinek fiát megszállja az ördög, míg az Emmy-díjas Ann Dowd szerepét egyelőre sötét homály fedi.

A rajongók már nagyon várják az új Ördögűzőt, de a lecke egészen komolyan fel van adva, mert a nagy elődöt nemcsak megközelíteni kellene, hanem túl is szárnyalni, amely egészen biztosan nem lesz könnyű. A Halloween feltámasztása vegyes kritikákat kapott, remélhetőleg az Ördögűzőben már kiküszöbölik a hibákat, amiket ilyenkor el szoktak követni.

Ez is érdekelhet:

A 19 éves Finn Wolfhard és Billy Bryk írja és rendezi a Hell of a Summer horror-vígjátékot

Finn Wolfhard ismét nagyot ugrik virágzó karrierjében. Egyelőre részleteket nem árultak el a cselekményről, de annyi bizonyos, hogy a Stranger Things Mike-ja, és színésztársa, a 2022-es When You Finish Saving the Worldben szereplő Billy Byrk új kihívás elé néznek, hiszen ők írják és rendezik az új horrort. Ha szeretnél többet tudni, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com