Barion Pixel A Maffiózók szexi sztárja Onlyfans-szel mentette meg az életét – Coloré

A Maffiózók szexi sztárja Onlyfans-szel mentette meg az életét

2024. 03. 15.

Az élet sokszor nem habostorta, és ha még anyagi nehézség is felüti a fejét, akkor úgy érezzük, hogy nincs lejjebb. Valami hasonlóban találta magát Drea de Matteo, a Maffiózók színésznője.

Színésznek lenni sem egyszerű. Már a szerepért való harc is könyörtelen tud lenni és ezt megérezte karrierjében Drea de Matteo, aki az utóbbi években a filmek helyett a neten mutogatja magát.

A Maffiózók színésznője az OnlyFans-en mutogatta magát

Annyira bajban volt a Maffiózók című sorozat sztárja és annyira megrekedt színészi karrierjében, hogy OnlyFans-re adta a fejét.

Megmentett minket. 100 százalékosan csak a rajongók mentették meg az életemet. Nem hiszem el, hogy ezt mondom, de tényleg megmentett minket. Bárki, aki el akar ítélni és le akar nézni, tegye meg. Csak remélem, hogy soha nem találja magát abban a helyzetben, amelyben két kisgyerekről gondoskodtam. Az otthonomat mentette meg, ami nagyon fontos volt számunkra. Mindezeken túl pedig elegendő pénzt adott az Ultrafree elindításához és finanszírozásához.

Maffiózók
Kép forrása: Jack Rowand / Contributor / Getty Images

Vagyis a plusz bevételből megmenekült a házuk és még az Ultrafree nevezetű ruházati márkát is el tudta abból indítani. Drea így is nehéz időszakon van túl, a sorozat veteránjának olyan nehézségekkel is szembe kellett néznie, minthogy elhunyt az édesanyja. Annyira kifutott a lába alól a talaj és ott állt pénz nélkül, hogy hiába nem akart csatlakozni az OnlyFans-hez, mégsem talált más kiutat.

Rendben, szóval mindenki fehérneműben van és szexi az Instagramon, és én nem csinálom ezt, de megtehetem, és pénzt kapok érte… Nem tudom, miért nem jutott eszembe ez hamarabb.

Lehet, hogy nem büszke arra, hogy így szerzett pénzt, de tény, hogy kikerült a csávából.

Nyitókép forrása: Paul Archuleta / Contributor / Getty Images