Barion Pixel Nyári Darinka és az édesanyja, mint két tojás – Coloré

Nyári Darinka és az édesanyja, mint két tojás

2024. 01. 25.

Sokszor mondják azt, hogy a lánygyermekek inkább az apukájukra hasonlítanak. Nyári Darinka esetében ez nem így van.

Le sem tagadhatnák egymást. Nyári Darinka azonban nemcsak külsőleg hasonlítanak egymásra, hanem a személyiségük, a gondolkodásmódjuk is. Éppen ez az oka annak, hogy olykor adódik köztük feszültség. Ahogy mondani szokták: Két dudás egy csárdában…

Nyari Darinka

Nyári Darinka és édesanyja mindenben hasonlítanak

Maga a színésznő édesanyja, Mária is felismerte, hogy lánya hasonló habitusú, mint ő.

Mi tagadás, a gyermekkora óta sok konfliktus volt köztünk, mert mindketten olyanok vagyunk, hogy ami a szívünkön, az a szánkon. De éppen emiatt jó tükör vagyunk egymásnak, nagyon hasonló a személyiségünk, így aztán jól formáljuk egymást.

Éppen ez a feszültségforrás is. Darinka elárulta, hogy már gyerekként nagyszájú volt és általában övé volt az utolsó szó is. Azóta telt az idő és ez változásokat eredményezett a viselkedésében és a mentalitásában is.

Mostanra viszont úgy érzem, hogy sokat finomodtam ahhoz képest, amilyennek régen tartottam magam.

Nyári Darinka egy kislány édesanyja, de úgy látja, hogy az ő csemetéje sokkal visszafogottabb és szelídebb.

Nyari Darinka

Több generációs családként élnek együtt, azaz Darinka édesanyja is egy fedél alatt él a családdal. Ez sok esetben hatalmas konfliktusforrás, amely akár a házasság megbomlását is előidézheti, de esetükben máshogy van.

Megpróbálom visszafogni magamat, hogy ne szóljak bele az életükbe, talán ezért is sok mindenben kikérik a véleményemet, és akkor természetesen elmondom. Mindent meg tudunk beszélni egymással.

Ehhez persze az is szükséges, hogy Kiss Ernő Zsolt és anyósa is nagyon jól kijönnek egymással.

Éppen karácsony napján ismertük meg Ernőt, aki akkor jött vissza Erdélyből. Nagyon édes volt, emlékszem, a férjem kínálgatta az ebédnél pálinkával, ő pedig nem mert ellentmondani neki, pedig délután előadásra kellett sietnie. Azonnal a szívünkbe zártuk őt.

Anyát és lányát a fogyás is összehozta

Anyát és lányát most újabb szál kovácsolja össze. Darinka ugyanis állandóan a súlyával harcol, de Máriának is meggyűlt a gondja a kilókkal a változókor idején. Egy testsúlycsökkentő innovátor használatával megszabadultak nem kevés kilótól. A gyógynövényekből álló készítmény segített nekik az anyagcsere fokozásában, a vérzsírszint csökkentésében mindezt úgy, hogy a finom falatokról nem kell lemondaniuk.