Barion Pixel Szinte már félelmetes a nagy változás: Nicolas Cage felismerhetetlen új filmjének első fotóin – Coloré

Szinte már félelmetes a nagy változás: Nicolas Cage felismerhetetlen új filmjének első fotóin

2023. 08. 03.

Nicolas Cage Michael Cerával és Julianne Nicholsonnal szerepel az A24 új produkciójában, amelynek premierje a közelgő Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon lesz.

Nicolas Cage kopasz, szemüveges és tanácstalan. Legalábbis azon az első fotón, amit a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál osztott meg az 59 éves Cage-ről, a Dream Scenario című film egyik jelenetében. A fesztivál beharangozta, hogy a film a jövő hónapban lesz a Platform Program nyitófilmje. A filmet Kristoffer Borgli írta és rendezte.

A képen Nicolas Cage egy parkolóban látható, ősz szakállt, szemüveget visel és kopaszodó fejtetővel néz tanácstalanul, szőrmegalléros kabátban, hátizsákkal a vállán. A fesztivál vezetője, Robyn Citizen szürrealista szatíra-vígjátéknak nevezte a Dream Scenario-t a TIFF sajtóközleményében.

Nagyon örülünk, hogy bemutathatjuk az idei év rendkívüli filmjeit a Platform programban, és különösen nagy öröm számunkra, hogy a Platform nyitófilmjeként bemutathatjuk Kristoffer Borgli legújabb filmjét, Nicolas Cage főszereplésével. A filmnek éles, időszerű és kritikus megfigyelései vannak a közösségi média kultúrájáról – különösen a virális tartalmakról – és annak a mindennapi életünk során másokkal való interakciókra gyakorolt ​​hatásáról. Cage pedig a legjobb teljesítményt nyújtja.

– mondta Robyn Citizen.

Cage elég termékeny időszakot tudhat maga mögött, nemrég láthattuk a furcsa Drakula történetben, a Reinfieldben, volt egy apró cameója supermenként a Flash, a villám-ban, és főszereplő a A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című filmben is.

Nicolas Cage
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

A Dream Scenario szeptemberi premierje után a film várhatóan csak jövőre kerül bemutatásra.

Forrás: People
Borítókép forrása: Dia Dipasupil/Getty Images