Barion Pixel Priyanka Chopra és Nick Jonas megosztották az első képet a kislányukról – Coloré

Priyanka Chopra és Nick Jonas megosztották az első képet a kislányukról

2022. 05. 09.

Igazi meglepetés volt, amikor január közepén Nick Jonas és Priyanka Chopra bejelentették, hogy béranya segítségével szülők lettek.

Priyanka Chopra és Nick Jonas örömét azonban beárnyékolta, hogy gyermekük a vártnál jóval korábban jött világra, ezért élete első hónapjait kórházban kellett töltenie, hogy megerősödjön és az orvosok minden, a koraszülöttséggel járó betegséget ki tudjanak zárni.

Priyanka Chopra és Nick Jonas
Forrás: Northfoto

A pici, aki a Maltie Marie nevet kapta híres szüleitől, több mint száz napot töltött a kórház falain belül, így érthető, hogy első hazatérése igazi csoda volt a zenésznek és a színésznőnek.

Második nagy napjuk örömére Priyanka Chopra megosztotta az első képet a kis Maltie-ról, aki miatt most egy időre a munkáról is lemondanak Jonas-szal.

„Ezen az anyák napján nem tehetjük meg, hogy ne gondolkodjunk el az elmúlt néhány hónapon és azon a hullámvasúton, amit ma már ismerünk, és amit sokan átéltek.” – jegyezte meg.

A Quantico című sorozat egykori sztárja ezután elárulta, hogy az orvosok végre megengedték, hogy hazahozzák kislányukat.

„A koraszülött intenzív osztályon eltöltött több mint száz nap után a kislányunk végre itthon van. Minden család útja egyedi, és bizonyos szintű hitet igényel…. az elmúlt pár hónapunk kihívásokkal teli volt, de utólag teljesen világossá válik, hogy minden pillanat mennyire értékes és tökéletes”

A szépséges indiai származású színésznő a kislányával foglalkozó szakembereket és orvosokat sem akarta kihagyni anyák napi posztjából, akiknek a következőt üzente:

„Nagyon örülünk, hogy a kislányunk végre otthon van, és szeretnénk köszönetet mondani a Los Angeles-i Rady Children’s La Jolla és Cedar Sinai minden orvosának, ápolónőjének és szakemberének, akik önzetlenül ott voltak minden egyes lépésnél… Boldog Anyák napját kívánok minden édesanyának és gondozónőnek az életemben…”

Priyanka Chopra és Nick Jonas 2018-ban házasodtak össze egy fényűző ceremónia keretein belül, méghozzá alig egy évnyi ismertség után. A pár azóta is boldog és kiegyensúlyozott házasság él, kislányukkal pedig végre teljes család lettek.

Forrás: dailymail.com