Barion Pixel Félmeztelen zokogó kirohanás: Durván kiakasztotta a zsűri a Next Top Model Hungary egyik versenyzőjét – Coloré

Félmeztelen zokogó kirohanás: Durván kiakasztotta a zsűri a Next Top Model Hungary egyik versenyzőjét

2024. 04. 22.

Next Top Modell Hungary legutóbbi adásában a versenyzőknek az volt a feladata, hogy félelmetesnek látszó állatokkal kellett fotózkodniuk.  Az egyik modelljelölt, Kouyaté Hawa Krisztina azonban egy olyan állatot kapott partnerének, akitől gyerekkora óta retteg. Hawára annyira rátört a pánik, amikor a kezébe akarták adni a varangyot, hogy zokogni kezdett mindenki szeme láttára.

Hawaqq
fotó: TV2

https://tv2play.hu/next_topmodel_hungary/hawa_nem_foglalkozott_a_kamerakkal_meztelenul_rohant_ki_a_forgatasrol

“Hideg, de nem nyálkás. Nem harap. (…) Gyere, essünk túl rajta! Ezt nem lehet egész nap!” – próbálta győzködni a Kiss Márk stylist, de a lány hajthatatlan volt és tovább hisztizett. Majd végül úrrá lett magán a fiatal modell jelölt és sikerült elkészítenie a képet a békával, azonban annyira megijedt, amikor az állat megmozdult, hogy mit sem törődve a kamerákkal, félmeztelenül kirohant a fotózásról.

Hawa
fotó: TV2

A zsűri szerint az ilyen viselkedés elfogadhatatlan. Axente Vanessa kemény kritikákkal illette Hawát. Szerinte egy ilyen húzással a karrierjét veszélyezteti. A fiatal lány már nem először rúgta össze a port a műsor készítőivel. Legutóbb a stylistot, Kiss Márkot akasztotta ki azzal, hogy a saját tűsarkú cipőjét akarta viselni a kifutón, azelőtt pedig az átváltoztatásnál hisztizett, mert nem tudta elfogadni, hogy meg kell válnia a hosszú hajától.