Barion Pixel Katy Perry visszatért ikonikus frizurájához, amivel karrierje kezdetén futott be – Coloré

Katy Perry visszatért ikonikus frizurájához, amivel karrierje kezdetén futott be

2021. 09. 27.

A fotókat látva azt hihetnénk, hogy nem is most készültek, hanem jó pár évvel ezelőtt.

Az Akadémia egy csodálatos gála keretén belül nyitotta meg legújabb mozgókép múzeumát, az Academy Museum of Motion Pictures-t, amelynek vörös szőnyegén rengeteg sztár vonult végig, köztük Lady Gaga, Meg Ryan, Brad Pitt, Kristen Stewart, Nicole Kidman, Kate Hudson és még sok-sok híres színész, rendező és énekes. A különleges este folyamán kitüntették Sophia Loren olasz színésznőt és az Etiópiából származó Haile Gerima rendezőt is.

Los Angeles Premiere Of Amazon's 'carnival Row'
Forrás: Northfoto

Az esemény csillagai közül kiemelkedett az álompár, Katy Perry és Orlando Bloom, akik talpig Louis Vuittonban jelentek meg, méghozzá feketében. Minden szem rájuk szegeződött, hiszen Perry a jól megszokott szőke hajszínét lecserélte, így mindenki azt érezte: az időutazás lehetséges. Az énekesnőn mintha nem fogna az idő, Katy ugyanis pont úgy nézett ki, mint 15 évvel ezelőtt. Erre rásegített ikonikus frizurája is, amivel többek között az I kissed a girl című számának klipjében is megkedvelhettük. Ha Bloom nem állna mellette a fotókon, azt gondolhatnánk, hogy ezek nem is 2021-es felvételek.

A drámai átváltozás nem tudni, mennyire lesz tartós, egyelőre mindenki találgat csak, hogy Katy haja valóban át lett-e festve, vagy csak egy remek paróka, amit kimondottan a Los Angeles-i eseményre vett fel.

A pár nagyon boldog, ami sugárzik róluk, hiszen kapcsolatuk még sosem volt ilyen kiegyensúlyozott, és nemrég ünnepelték kislányuk, Daisy Love egyéves születésnapját is.

Forrás: elle.com