Ilyen szívhez szólóan köszöntötte Katy Perry 1 éves kislányát

A popsztár Twitteren „üzent” kislányának, aki augusztus 26-án töltötte be első életévét.

„Egy évvel ezelőtt kezdődött el az életem. Nagyon boldog születésnapot kívánok, drága szerelmem, Daisy Dove.” – írta közösségi oldalán Katy Perry. Az énekesnő első gyermeke Daisy, vőlegényének, Orlando Bloomnak pedig a második, mivel a színésznek van már egy közös, 10 éves fia, Miranda Kerr modellel.

Abc Winter Tca Press Tour 2018
Forrás: northfoto.com

Katy életét teljesen megváltoztatta kislánya érkezése. Várandósan énekelte fel a Daisies című számát, és klipet is forgatott, melyben egyértelművé tette, mennyire várja gyermeke érkezését. A Daisy név egyébként százszorszépet jelent, így a videóban is adta magát, hogy virágok ölelésében énekelje el Perry az érzéseit.

Idén volt az első anyák napja is a popsztár számára, amit már ő is édesanyaként élt meg. Ekkor, azaz májusban azt írta rajongóinak, hogy kislánya érkezésével mindent megértett az életében, mindent, amit keresett, azt megtalálta a csöppségben és boldogabb nem is lehetne. Illetve, hogy örökre hálás lesz azért a mély szeretetért, tiszteletért, ami összeköti lányával és megtisztelő számára az anyukák klubjához tartozni.

Katy és Orlando 2016-ban jöttek össze, egy időre azonban szakítottak, majd 2018-tól újra egy párt alkottak és 2019-ben be is jelentették eljegyzésüket. Azóta boldog családi életet élnek, és kicsit vissza is vonultak a rivaldafénytől, hogy maximálisan egymásra és Daisyre tudjanak koncentrálni. Katy nem sok képet oszt meg, óvja lányát a nyilvánosságtól.

Forrás: northfoto.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Kórházban töltötte az éjszakát II. Erzsébet – Ez volt az oka