Barion Pixel Ezekkel a szavakkal köszöntötte az 53 éves Naomi Campbell második gyermekét, újszülött kisfiát – Coloré

Ezekkel a szavakkal köszöntötte az 53 éves Naomi Campbell második gyermekét, újszülött kisfiát

2023. 06. 30.

Naomi Campbell arról is nyilatkozott, hogy mindkét gyerekét egyedülállóként kívánja felnevelni.

Naomi Campbell csütörtökön osztott meg egy fotót az újszülöttről, amint a karjában tartja kisfiát, miközben két éves lánya is fogja a kezüket. A pici fehér babaruhában, Naomi fehér köntösben látható.

A szupermodell nagy bejelentése azután történt, hogy 2021 májusában megszületett első gyermeke, aki kislány. Az új bébi érkezéséről csak egészen közeli barátjai és családtagjai tudhattak. A brit sztár a következőket írta a képéhez:

Én kis drágám, tudd, hogy mérhetetlenül nagy boldogság vagy és attól a pillanattól hatalmas szeretet vesz körül, hogy megtiszteltél a megérkezéseddel. Isten ajándéka vagy. Légy áldott! Isten hozott Fiúcska! Sosem késő édesanyává válni.

Az egyik barát szerint Naomi Campbell mérhetetlenül boldog, hogy testvért adhatott kislányának és hihetetlenül izgatott az előttük álló időszak miatt. Ennél boldogabb és teljesebb nem is lehetne az élete, hiszen mindent meg tud adni gyermekeinek. Egyedül kívánja nevelni a kicsiket, a szerelmet már nem hajszolja.

A dívának utoljára 2018-ban volt igazolt párkapcsolata, a rapper Skepta-val, majd hírbe hozták Liam Payne-nel is. Korábban olyan nevekkel járt, mint Robert De Niro, Mike Tyson, P.Diddy vagy az orosz milliárdos Vladislav Doronin.

Naomi Campbell
Forrás: Pool ARNAL/Getty Images

A szemfülesek szerint a fotón a bébi egy 275 font (120 ezer forint) értékű Dolce & Gabbana elefántcsont színű csecsemőszettbe van csomagolva. Az újszülött arca természetesen elfordul a kamera elől, miközben anyja karjában fekszik.

Naomi Campbell 2021-ben megdöbbentette a rajongóit azzal, hogy alig néhány héttel azután jelentette be lánya születését, hogy a Michael Kors divatbemutatón végigjárta a New York-i kifutót, anélkül, hogy látható pocakja lett volna.

Egy évvel később a brit Vogue-nak adott interjújában a modell ragaszkodott ahhoz, hogy lányát nem örökbe fogadta. A további nyilatkozatai alapján a legtöbben úgy vélik, gyermekei béranya útján érkezhettek a családba.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Richard Bord/Getty Images