Barion Pixel Mindenhol Azahriah a kedvenc – Még itt is! – Coloré

Mindenhol Azahriah a kedvenc – Még itt is!

2023. 12. 12.

A Google közzétette, hogy kik azok a sztárok, akikre idén leginkább rákerestünk. Mint kiderült, Azahriah ebben is az első!

A Google mint minden évben, idén is nyilvánosságra hozta azt, hogy kikre kerestünk rá leginkább Magyarországon. Az első helyen Azahriah zárt, azaz őt írtuk be a legtöbbször a keresőbe, aminek nyilvánvalóan az volt az oka, hogy sokan próbáltak jegyet szerezni valamelyik koncertjére.

A második helyen a színházi botránya után újra feltűnt Eszenyi Enikő szerepel, aki a Dancing With The Stars-ban lejtett táncot. Őt követi Jákob Zoltán, aki vélhetően nemcsak milliói, hanem a Nagy Ő című műsor miatt is felkerült a listára.

Azahriah után – A lista többi szereplője

A negyedik helyen Gálvölgyi János áll, akiért egy ország aggódott, amikor májusban rosszul lett otthonában, és sokáig nem lehetett tudni az állapotáról. Az ötödik helyen a tízes listán egyetlen külföldi, Cansu Dere szerepel, aki a Szulejmán című török sorozat színésznője.

Azahriah-ra kerestek rá a legtöbben idén Magyarországon / Kép forrása: Pixabay
Azahriah-ra kerestek rá a legtöbben idén Magyarországon / Kép forrása: Pixabay

Több elhunyt személyre is rákerestek a magyarok idén, s az első helyen Suhajda Szilárd áll, aki ez év májusában próbálta meghódítani a Mount Everestet, ám sajnálatos módon nem ért fel a csúcsra, és bár testét sokáig keresték, végül örökre a hegyen maradt.

Őt követi ezen a listán Matthew Perry, a kvízmester, Vágó István, a rocknagyi, Tina Turner és a Harry Potter univerzumának Piton professzora, Alan Rickman, aki a listából egyedüliként, nem idén hunyt el.

Filmek tekintetében az Oppenheimerre és a Barbie-ra kerestünk rá leginkább, de az ötös listába került az Avatar 2, a Megfojtott virágok és a John Wick 4 is. A sorozatok közül a Wednesday-t írták be a legtöbben, a tévéműsorok közül pedig a Sztárbox volt a legnépszerűbb a keresések között, a Dancing With The Stars pedig ötödik lett.

Forrás: Index.

Nyitókép forrása: RTL Sajtóklub