Barion Pixel Kiderült, milyen fajtájú rákkal küzd a 41 éves Tompos Kátya – Coloré

Kiderült, milyen fajtájú rákkal küzd a 41 éves Tompos Kátya

2024. 05. 27.

Igen ritka, az egész testét érintő rákkal küzd több, mint 2 éve Tompos Kátya. A 41 év színésznőről körülbelül három héttel ezelőtt derült ki, hogy hosszú ideje azért nem láthattuk őt színpadon és filmen, mert a rettegett kórral küzd.

Tompos Katya
Tompos Kátya, TV2

Milyen típusú rákbetegsége van Tompos Kátyának?

A színésznő konkrétumokat nem közölt az állapotával kapcsolatban, azonban barátja és zenész társa Hrtutka Róbert néhány részletet elárult Kátya betegségéről.

https://colore.hu/eletmod/sztarok/hazai-sztarvilag-rak-tompos-katya/

Annyit tudok, hogy ez nem egy olyan fajta daganatos betegség, amikor itt és itt találtak egy daganatot és meg lehet sugarazni vagy kemózni. Nem, ez teljesen az egész testében szét van ez szóródva. Én nem vagyok orvos, de én úgy tudom, hogy meg kell tanítani az immunrendszerét, hogy ő győzze le ezt – mesélte Hrutka Róbert az RTL Fókusz című műsorában

https://colore.hu/szelavi/interju/tompos-katya-interju-ricky-gervais/

Hogy van most Tompos Kátya?

A színésznő üzenetét pár nap alatt több, mint ötezren osztották meg és az egész ország egy emberként mozdult meg, hogy segíteni tudják Kátya kezelését, ami részben Magyarországon, részben Németországban zajlik. Hrutka azt is elárulta, hogy van most a színész-énekesnő.

Azt mondanám, hogy Kátya nincs jól, főleg most, megviseli az, hogy a betegség, amit titokban akart tartani, nyilvánosságra került.

Ha segíteni szeretnéd te is Kátya gyógyulását, IDE kattintva megteheted!