Barion Pixel Kate Winslet lánya, a 22 éves Mia Threapleton nemcsak küllemében hasonlít híres édesanyjára, hanem tehetségében is – Így vélekednek legújabb alakításáról a kritikusok – Coloré

Kate Winslet lánya, a 22 éves Mia Threapleton nemcsak küllemében hasonlít híres édesanyjára, hanem tehetségében is – Így vélekednek legújabb alakításáról a kritikusok

2023. 02. 05.

A BAFTA előbulijának tartott Vanity Fair Rising Star eseményen vett részt a sztárcsemete, Mia Threapleton a londoni JOIA-ban.

A 22 éves színésznő, Mia Threapleton, akit mindenki komolyan méltat mostanában a Channel 4 I Am Ruth című drámájában nyújtott alakításáért, az esten tengernyi tehetséges sztár kíséretében tündökölhetett.

Mia úgy nézett ki, mint korábban édesanyja, Kate Winslet. Threapleton fekete ruhája kísértetiesen hasonlított arra, amelyet a Titanic sztárja egy 2010-es eseményen, majd a 2016-os BAFTA-n viselt, ahol díjat is kapott Joanna Hoffman megformálásáért a Steve Jobs című életrajzi filmben.

Mia az eseményen a kis fekete ruhájában tényleg úgy festett, mint gyönyörű anyukája, még szőke frizurája is pont úgy omlott le vállára, melyek közül az egyik fedetlen volt a trükkös tervezésnek köszönhetően.

Winslet nem vett részt az eseményen, annak ellenére, hogy az I Am Ruth tévédrámában ő maga is szerepel. A színésznő az aggódó anyát, Ruthot ábrázolja, aki megpróbál segíteni tinédzser lányának, Freyának (Mia Threapleton), hogy leküzdje a mentális egészségügyi válságát, miután összeroppantotta a közösségi média nyomása.

Kate Winslet nagyon büszke lányára, Mia Threapletonra
Forrás: Northfoto

Ez volt az első alkalom, hogy Kate együtt dolgozott lányával, akit Jim Threapleton filmrendezővel közösen nevelnek. Az alma nem esett messze a fájától, a nézők és a kritikusok sem győzik méltatni Mia Threapletont, és persze édesanyját is az erőteljes alakításért. A sorozat az előző I Am széria évadaihoz hasonlóan a női sors nehézségeit és kihívásait mutatja be, nem kímélve a nézőket a nyers, érzelmes, elgondolkodtató momentumoktól.

Miát korábban olyan filmekben láthattuk, mint a 2020-as Shadows és a 2014-es A virág románca.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto