Barion Pixel Megyeri Csilla sokáig maga alatt volt, Fodor Zsóka elszámolt a vagyonával és díjat osztott a Szövegírók Egyesülete – Lapszemle – Coloré

Megyeri Csilla sokáig maga alatt volt, Fodor Zsóka elszámolt a vagyonával és díjat osztott a Szövegírók Egyesülete – Lapszemle

2024. 01. 16.

Ma is lapszemlével indítunk és érdekes híreket hoztunk Megyeri Csilláról, Fodor Zsókáról, valamint megtudtuk, hogy díjat kapott néhány zenész.

A Sztárbox sokakat megmozgatott, de főleg azokat, akik a ringben mérték össze erejüket és tudásukat. Nekik nemcsak arról a néhány perces mérkőzésről szólt ez a műsor, mert azt komoly, hónapokon át tartó felkészülés és edzés előzte meg.

Megyeri Csilla nehezen dolgozta fel a vereséget

Az influenszer is elszántsággal vetette bele magát az edzésekbe és olyannyira az élete részévé vált a boksz, hogy még egy pár kesztyűt is magára varratott.

Az első párosként Csilla és Mazsi lépett a kötelek közé és annak ellenére, hogy nagy alázattal készültek mindketten a megmérettetésre, Megyeri Csilla maradt alul. A vereséget nehéz megélni, főleg akkor, ha abba sokat tett bele valaki. A csinos influenszert megviselte, és az talán csak tetézte mindezt, hogy legelsőként esett ki a versenyből.

A Blikknek elmondta, hogy

Hatalmas űr maradt bennem. Többet vártam magamtól. Volt bennem csalódottság, és sajnáltam, hogy azoknak is csalódást okoztam, akik győzelmet vártak tőlem. Magamba fordultam, folyamatosan azon agyaltam, mivel tudtam volna eredményesebb lenni.

Ez a hangulat ráült a celebre éppúgy, mint a párkapcsolatára. Azóta összeszedte magát és újból visszatalált a bokszhoz.

Fodor Zsóka megírta a végrendeletét

Nem kell semmi rosszra gondolni, a színésznő szerencsére tele van élettel és erővel, azonban előre gondolkodott és gondoskodott, megírta a végrendeletét. Ha ő végleg álomra hajtja a fejét, akkor a 18 éves unokahúgára, Katira fog szállni minden vagyona.

Fodor Zsóka
Kép forrása: RTL

Ugyan nagyon aktív a magánéletében éppúgy, mint a munkában, nem árt a jövőbe is látni kicsit. Már nincs saját autója sem a 81 éves színésznőnek, így az utazást Pécs és Budapest között vonattal bonyolítja le, amely sokkal kényelmesebb számára. Valószínűleg a sok séta is karbantartja az egészségét. Lakása sincs saját, hanem minkét városban bérleményben él.

A Szövegírók Egyesülete döntött

A 2007 óta létező Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesülete nem a tavalyi évet vette alapul a díjazottjai kiválasztásakor. Sokkal inkább az alkotó tevékenységre, valamint annak hatására fókuszáltak. Három kategóriában keresték a legjobbakat, így a példakép kategóriában Dorozsmai Péter vehette át a díjat. A hangmérnök, dobos, zeneszerző, producer kapta a legtöbb szavazatot.

A Blikk arról is beszámolt, hogy az életmű díjat a dalszövegíró Horváth Attila vehette át, aki igazán maradandót hagyott maga után.

Anima Sound System
Anima Sound System / Kép forrása: RTL

A legnagyobb újítók kategóriájában, vagyis akik a legnagyobb fejlődést hozták és adták az az Anima Sound System, így az elismerést a már 30 éve jelen lévő csapat vehette át.

Nyitókép forrása: RTL