Barion Pixel Megtisztelő feladatot kapott Rúzsa Magdi – Coloré

Megtisztelő feladatot kapott Rúzsa Magdi

2021. 10. 07.

Bár most az anyaságra koncentrál, hiszen három kisbabát hord a szíve alatt, erre a felkérésre nem tudott nemet mondani: ő fogja énekelni a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság hivatalos dalát.

A Máté Péter-díjas, kétszeres Fonogram- és Artisjus-díjas Rúzsa Magdi énekli a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság himnuszát, a Fight című, angol nyelvű dalt. Az énekesnő ugyan ebben az időszakban az anyaságra koncentrál, hiszen három kisbabát hord a szíve alatt, erre a különleges felkérésre nem tudott nemet mondani.

Ruzsa Magdi Eb Dal
Forrás: EHF EURO 2022 Press

„Nagy megtiszteltetésnek éltem meg a felkérést, hiszen nem minden nap ír az ember dalt egy ekkora sporteseményre. Szakos Krisztiánnal szereztük ezt a dalt is, mint a többi jellegzetes Magdi slágert” – nyilatkozta az énekesnő az Európa-bajnokság hivatalos daláról.

Rúzsa Magdi elmondta: az volt a céljuk, hogy egy olyan dal szülessen, amit egyébként is rádiókba szánnának. „A dal írásánál folyamatosan előttünk lebegett a nagy mérkőzések hangulata, ezt az érzést próbáltuk becsempészni a nótába. Bízom benne, hogy olyan lett, amit rengetegen énekelhetnek majd együtt” – tette hozzá.

Az Európa-bajnokság 2022. január 13-án kezdődik Budapesten, Szegeden és Debrecenben, de a dalt előreláthatóan jóval előbb, már novemberben megismerheti a nagyközönség.