Barion Pixel Meghan Markle sorozata a Briliáns elmék ismét felkapott lett – reagált a hercegné – Coloré

Meghan Markle sorozata a Briliáns elmék ismét felkapott lett – reagált a hercegné

2023. 11. 20.

A korábbi színésznő és ma már Sussex hercegnéje, Meghan Markle meglepődve reagált arra, hogy a Suits, vagyis a Briliáns elmék sorozat újra hatalmas népszerűségre tett szert, különösen miután a 2011 és 2019 között futó jogi dráma felkerült a Netflixre.

Rekordokat dönt Meghan Markle sorozata

Meghan Markle a Variety Power of Women rendezvényének vörös szőnyeges interjújában csütörtökön Los Angelesben fejezte ki meglepetését a sorozat új sikerével kapcsolatban. Amikor a Variety munkatársa, Angelique Jackson elmondta Meghan Markle-nek, hogy a sorozatát több mint 45 milliárd percet nézték a Nielsen streaming ranglistája szerint, a korábbi színésznő kissé döbbenten reagált.

Valóban?

– kérdezte, majd viccesen hozzátette:

De ki számolja?

Meghan Markle
Kép forrása: Joshua Sammer / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Az újságíró arra is rákérdezett Meghan Markle-től, hogy mit gondol, mi okozhatja a sorozat ismételt népszerűségét.

Nem tudom. Nagyszerű volt dolgozni rajta, fantasztikus a szereplőgárda és a stáb, nagyon jó időt töltöttünk együtt. Hét évadon keresztül dolgoztam rajta, az elég hosszú idő

– válaszolta, majd így folytatta:

Ma már nehéz olyan sorozatot találni, amiből egyszerre ennyi részt lehet letölteni, lehet, ez is közrejátszik. De a jó sorozatok időtállóak.

Meghan Markle
Meghan Markle és Harry herceg az Invictus Games-en / Kép forrása: Chris Jackson / Staff / Chris Jackson Collection / Getty Images

2017-ben hagyta ott Harry herceg miatt

Meghan Markle a Briliáns elmékben egy jogi asszisztenst alakított, aki később ügyvéd lett. Sussex hercegnéje 2017-ben hagyta el a sorozatot és visszavonult a színészkedéstől, miután eljegyezte őt Harry herceg. Utolsó epizódja a sorozatban 2018-ban került adásba. Bár a sorozat 2019-ben ért véget, az utóbbi hónapokban újra felfutott a Netflix és a Peacock streaming platformokon. Már elérhető volt Peacock-on [egy amerikai streaming szolgáltatáson], amikor 2021 júniusában felkerült a Netflixre, és rekordot döntött a Nielsen heti rangsorában a legtöbb időt az első helyen töltve októberben.

A sorozatból való távozásáról beszélve Meghan Markle az első közös interjúbában Harry herceggel a BBC-nek 2017-ben azt mondta, hogy „új fejezetet” indul a számára.

Nem úgy látom, mint valamit feladni. Inkább egy változásnak tekintem. Ez egy új fejezet, ugye? És emellett, tartsuk észben, hét évig dolgoztam rajta. Nagyon, nagyon szerencsések voltunk, hogy ilyen hosszú ideig egy sorozaton dolgozhattunk… Ezt kipipálhatom, és nagyon büszke vagyok a munkámra, és most itt az ideje, hogy Harryvel együtt dolgozzak, mint egy csapat

– mondta.

Forrás: Huff Post

Borítókép forrása: Samir Hussein / Contributor / WireImage / Getty Images