Meghan és Harry elárulták második gyermekük nemét

2021. 03. 08.

Kétség sem fér hozzá, hogy az elmúlt hetekben Meghan és Harry herceg interjúja tartott lázban mindenkit.

Képernyőfotó 2021 03 08 7.49.47
Borítókép forrása: Youtube

A tegnap este adásba került beszélgetésnek már az a néhány „kedvcsináló” videója is nagy hatással volt a világra és persze a királyi családra, így nem olyan meglepő, hogy azóta megállás nélkül cikkeznek az interjúban elhangozottakkal kapcsolatban. A sok megdöbbentő információ mellett azonban egy örömteli hírt is elárult a pár. Azt eddig is tudni lehetett, hogy a hercegné nyárra várja második kisbabáját, most pedig azt is megosztották Oprah-val, hogy milyen nemű lesz a pici:

„Kislány lesz! Egy fiú után egy kislány…lehet ennél többet kérni?”

A helyi idő szerint vasárnap este 7-kor adásba került interjúban egy meglehetősen sötét képet sikerült lefestenie a párnak a királyi családról. Harry és Meghan ugyanakkor a róluk szóló hamis állítások miatt vállalták az őszinte beszélgetést, amelyben a saját szemszögükből igyekeztek elmondani az igazságot. A mérgező környezet és a sajtó folyamatos támadásai miatt döntöttek amellett, hogy Amerikába költöznek és új életet kezdenek.

Meghan egyébként ősszel vallotta be, hogy előző nyáron elvetélt, ezért nagyon boldogok Harry herceggel, hogy ez a terhesség problémamentes.

Forrás: People.com