Meghan és Harry elárulták második gyermekük nemét

Kétség sem fér hozzá, hogy az elmúlt hetekben Meghan és Harry herceg interjúja tartott lázban mindenkit.

Borítókép forrása: Youtube

A tegnap este adásba került beszélgetésnek már az a néhány „kedvcsináló” videója is nagy hatással volt a világra és persze a királyi családra, így nem olyan meglepő, hogy azóta megállás nélkül cikkeznek az interjúban elhangozottakkal kapcsolatban. A sok megdöbbentő információ mellett azonban egy örömteli hírt is elárult a pár. Azt eddig is tudni lehetett, hogy a hercegné nyárra várja második kisbabáját, most pedig azt is megosztották Oprah-val, hogy milyen nemű lesz a pici:

„Kislány lesz! Egy fiú után egy kislány…lehet ennél többet kérni?”

A helyi idő szerint vasárnap este 7-kor adásba került interjúban egy meglehetősen sötét képet sikerült lefestenie a párnak a királyi családról. Harry és Meghan ugyanakkor a róluk szóló hamis állítások miatt vállalták az őszinte beszélgetést, amelyben a saját szemszögükből igyekeztek elmondani az igazságot. A mérgező környezet és a sajtó folyamatos támadásai miatt döntöttek amellett, hogy Amerikába költöznek és új életet kezdenek.

Meghan egyébként ősszel vallotta be, hogy előző nyáron elvetélt, ezért nagyon boldogok Harry herceggel, hogy ez a terhesség problémamentes.

Forrás: People.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!
NEKED AJÁNLJUK

Végre! Jlo és Ben Affleck 17 év után nyilvánosan csókolóztak