Barion Pixel 60 évesen meghalt Lance Reddick, a John Wick filmek sztárja – Coloré

60 évesen meghalt Lance Reddick, a John Wick filmek sztárja

2023. 03. 17.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Lance Reddick.

A mai nap, azaz pénteken jelentették be, hogy Lance Reddick elhunyt, akit leginkább a The Wire-ben és a John Wickben játszott szerepei kapcsán ismerhetett a közönség. A színész 60 évesen távozott az élők sorából, most pedig az egész színészvilág egy emberként gyászolja.

Holttestét a kaliforniai Studio Cityben lévő otthonában találták meg pénteken reggel 9:30 körül. A TMZ értesülései szerint Lance halálának oka jelenleg nem tisztázott, de az idegenkezűség, illetve az öngyilkosság kizárható. Kevesebb, mint egy hét múlva, március 24-én lesz a John Wick 4. részének premierje, amely jövő hét pénteken debütál a mozikban. A filmben Lance Reddick Charont, a portást alakította, illetve pár nap múlva kerül adásba a Kelly Clarkson műsorában készült interjúja is, hogy ezzel is népszerűsítse a világszerte kasszasikernek számító akciófilm negyedik részét.

Lance Reddick meghalt
Forrás: Northfoto

Halála annyira hirtelen történt, hogy sem a barátai, sem a családja nem tudnak még magukhoz térni. Lance két nappal a halála előtt posztolt utoljára az Instagramra, méghozzá imádnivaló kutyáival, akiket mindennél jobban szeretett.

Dorothy Gee és Solomon Reddick fiaként, Lance Reddick a marylandi Baltimore-ban látta meg a napvilágot, ahol magániskolába járt. Először zenei, később pedig színészi tanulmányokat folytatott, majd a Yale Egyetem dráma szakára járt, ahol 1994 mesterdiplomát is szerzett. Annak ellenére, hogy nagy szerepekben láthattuk, sikerült távol tartania magánéletét a reflektorfénytől. Feleségével, Stephanie Reddickkel több, mint 20 évig szerették egymást.

Lance Reddick
Forrás: Northfoto

Lance Reddick olyan produkciók sztárja volt, mint a Drót, A rejtély, Az elnök végveszélyben vagy a Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto