Barion Pixel Megan Fox beszólt egy politikusnak, miután az kritizálta gyerekei öltözködését – Coloré

Megan Fox beszólt egy politikusnak, miután az kritizálta gyerekei öltözködését

2023. 06. 12.

Megan Fox egy percig sem tétovázik, ha gyermekei védelméről van szó.

Egy rendezőből lett politikus, Roby Starbuck a Twitteren támadt rá Megan Foxra, amiért a 37 éves színésznő Brian Austin Greennel közös fiaikat „lányruhákba öltözteti” – írja a People. Starbuck a Twitterre posztolt egy lesifotót Foxról és három fiáról, akik közül egy rózsaszín, kettő pedig fekete ruhát viselt. A bejegyzés szövege szerint a férfi ugyanabban a lakóközösségben élt, mint egykor Fox, és állítólag látta, kettejüket „teljesen kiborulni” és azt mondani, hogy „az anyukájuk kényszeríti őket, hogy lányruhákat hordjanak”. „Ez tiszta gyerekbántalmazás. Imádkozom értük” – tette hozzá.

Nem telt el sok idő, megérkezett az Instagramon Fox válasza is, aki ugyan mostanság viharos szerelmi élete miatt került a bulvárlapok címoldalára, a gyermekeit mindig megóvta a hasonló támadásoktól.

„Hagy tanítsak neked valamit. Függetlenül attól, hogy bármennyire kétségbeesetten is akarj gazdagságot, hatalmat, sikert vagy hírnevet szerezni, soha ne használj gyerekeket a befolyásod növelésére vagy társadalmi fizetőeszközként. Különösen ilyen rosszindulatúan és tévesen színlelve.” – kezdte posztját a Transformers-filmek színésznője.

A gyermekeim nemi identitásának politikai kampányhoz való felhasználásával te az univerzum rossz oldalára kerültél.

Fox leírta azt is, hogy pellengérre állította már őt a Starbuckhoz hasonló „bizonytalan, nárcisztikus, impotens” férfiak sora, de ő továbbra is itt van, majd egy fenyegetésnek is beillő mondattal zárta sorait.

A színésznő, aki egyébként sosem posztol fiairól a közösségi médiában, két évvel ezelőtt a Kelly Clarkson Show-ban mesélte el a műsorvezetőnek, hogy fiai mennyire kitöltik az idejét. „Fogalmam sincs, milyen lehet, ha lányod van”, majd viccesen hozzátette, hogy a villák fegyvernek számítanak az otthonukban. De Fox szerint fiai imádják egymást, legjobb barátok, de „folyamatosan verekszenek, mert annyi energiájuk van”.

Borítókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images