Barion Pixel Mary J. Blige őszintén beszélt arról, miért nem akart soha anya lenni – Coloré

Mary J. Blige őszintén beszélt arról, miért nem akart soha anya lenni

2022. 03. 19.

Mary J. Blige karrierje igazán példaértékű, hiszen 6 Grammy-díjat nyert élete során, illetve ő az egyetlen művész, aki R & B, Rap, Pop & Gospel kategóriában elismerést zsebelhetett be.

A csodás hangú Mary J. Blige magánélete azonban nem átlagos módon alakult. Míg egyes nőknek az anyaság és a feleségszerep a cél, addig ő a zenében és az élet más területein találta meg a boldogságot.

Mary J. Blige
Forrás: Northfoto

Ettől függetlenül időről időre mindig megkérdezik tőle, miért is nem lett édesanya, amelyre most végre választ is adott:

„Vannak unokahúgaim és unokaöcséim, és mindig figyelem, hogyan tülekednek az emberek bébiszitterekért. Nem akarok ezen keresztülmenni.”

Az 51 éves Mary J. Blige imádja a gyerekeket, de véleménye szerint nem mindenki születik az anyaságra. Úgy gondolja, hogy anyának lenni 1000%-os embert kíván, ami rengeteg lemondással és munkával jár, ő azonban ennél kicsit önzőbb embernek tartja magát.

„Nem akarom, hogy korlátozza bármi a szabadságomat, azt, hogy hova menjek, mit tegyek…Nem akarom, hogy állandóan foglalkoznom kelljen valakivel…”

A híres énekesnő nem az egyetlen a sztárok világában, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket. Többek között Helen Mirren, Tracee Ellis Ross és Dolly Parton is tudatosan döntött a gyerek nélküli élet mellett.

Forrás: justjared.com