Barion Pixel A 2022-es Super Bowl Halftime műsorának fellépői máris felrobbantották a netet – Íme a nevek – Coloré

A 2022-es Super Bowl Halftime műsorának fellépői máris felrobbantották a netet – Íme a nevek

2021. 10. 01.

A 2022-es Super Bowl fellépői Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar és Snoop Dogg. Talán ennél nagyobb nevekkel nem is lehetne a képernyő elé ültetni a világot 2022-ben.

Az eddigi legszínesebb és legütősebb fellépőket sikerült összeeresztenie a Super Bowl eseményét szervező csapatnak, ugyanis a 90-es és 2000-es évek legnagyobb rapperei fogják szórakoztatni a világ összes nézőjét. Eminem, Dr Dre és Snoop Dogg triójához csatlakozik napjaink egyik legelismertebb hiphop nagyembere, Kendrick Lamar és a világhírű énekesnő, Mary J. Blige is.

2022-es Super Bowl Halftime műsorának fellépői
Forrás: Northfoto

Amióta világ a világ, mindenki tudja, hogy a Super Bowl félidei showja az egyik legnagyobb lehetőség a zenészek számára, hogy végérvényesen is beírják magukat a történelembe. Idén The Weeknd kaphatta ezt a megtisztelő lehetőséget, fellépéséről pedig napokig cikkeztek az oldalak. 2022-ben viszont a friss sztárok helyett a legendák kapják a főszerepet, ami az elmúlt évek műsorai közül minden bizonnyal a legnagyobbat fogja ütni. Természetesen csakis jó értelemben!

2021-ben The Weekndnek köszönhetően a mai zene nyert teret, két éve Jlo és Shakira által pedig a latinos vonal. Így azonban érthető, hogy most a rap és hiphop kedvelőinek akartak kedveskedni a fellépőkkel, aminek a hírét már maga Eminem is megerősítette saját Twitter oldalán.

De ez még nem minden, ugyanis 30 év után újra Los Angelesben tartják meg az eseményt, ahol a hiphop és R&B élő legendái Rams új arénájában, a SoFi Stadiumban fognak fellépni.

Forrás: deadline.com