Újabb nagy lépés: Jlo és Ben Affleck együtt jelentek meg az idei MET-gálán

2021. 09. 14.

Bár azt rebesgették, hogy az idei MET-gálán nem lesz ott Affleck, mert két filmet is forgat párhuzamosan, végül nem hagyta, hogy a latin díva egyedül mulasson.

Habár Jennifer egyedül érkezett és vonult be, később a múzeumban mégiscsak feltűnt a színész.

"the Last Duel" Red Carpet The 78th Venice International Film
Forrás: Northfoto

A kettejük újra egymásra találása 2021 igazi nagy szenzációja a sztárvilágban, éppen ezért nagyon szomorúak lettünk volna, ha pont a MET-gálás vonulást hagyták volna ki.

Az eredetileg tavaszra tervezett esemény idén a covid miatt őszre tolódott, de végre meg tudták tartani, így a hírességek újra adózhattak a divat és a különcség oltárán. A Vogue főszerkesztője, Anna Wintour által jegyzett esemény tematikája idén az amerikai stílus és divat ünneplése volt, és ehhez kapcsolódóan nyílt meg a kiállítás is a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban, ami az egész gála alapját adja.

Ben és Jen az amerikai stílust eltérően értelmezték, ennek ellenére az összhatás remek volt közöttük. Ben nem az a fajta, aki nagyon extrém viseletet választana, így ő megmaradt a jó öreg fekete szmokingnál, csokornyakkendővel, ami tényleg elég stílusos. JLo egy Ralph Lauren kreációt viselt, ami színét tekintve csokoládébarna, de anyagát tekintve már nem ilyen egyértelmű a helyzet. A ruhához egy vastag barna bőr öv és uszály is tartozott, egy szőrmére emlékeztető kabátka, és az egész inkább tollas benyomást keltett. Feltehetően az amerikai stílus western változatát akarta elhozni, legalábbis erre utal a nagy fekete cowboy kalap.

Mindketten a ruhájukhoz illő maszkot viseltek, sőt, a fotósok nagy örömére, még csókolóztak is… szigorúan maszkban.

Forrás: variety.com