Barion Pixel Johnny Depp lánya főszereplő lesz az HBO új sorozatában – Coloré

Johnny Depp lánya főszereplő lesz az HBO új sorozatában

2021. 09. 30.

A nagy horderejű dráma, a The Idol férfi főhősét The Weeknd kelti életre, akihez most Lily-Rose Depp is csatlakozott.

Már javában készül az HBO legújabb nagy dobása, a The Idol című izgalmas sorozat, mely egy popénekes életét mutatja be, aki szerelembe esik egy gazdag, Los Angeles-i klub tulajdonosával, aki nem mellesleg egy titkos szekta vezére.

The Canadian Press 2021 09 16
Forrás: Northfoto

Egyelőre ennyit lehet tudni, és azt, hogy a híresztelések szerint Abel Tesfaye, azaz az énekes The Weeknd lesz majd, aki a klub tulajdonosát megformálja. A másik főszerepet pedig a gyönyörű Lily-Rose Depp kapta, aki Vanessa Paradise énekesnő és a legendás Johnny Depp közös lánya. Mivel maga Abel Tesfaye a társalkotója is az új szériának, így ő választotta a különleges szépségű fiatal tehetséget a produkcióba.

A csapatot erősíti az Euphoria alkotója, Sam Levinson, Joseph Epstein és Reza Fahim is, akik több különleges alkotást tudhatnak már a hátuk mögött.

Depp lányának a vérében van a szereplés, hála híres szüleinek, hiszen egészen fiatal kora óta próbálgatja a szárnyait mint modell és színész, de az éneklés is jól megy neki.

A fiatal tehetséget egyébként legközelebb egy 2022-ben debütáló sci-fiben láthatjuk viszont, a Voyagers című alkotásban, amelynek előzetese már pár napja elérhető a videós platformokon. A filmben az első nemzedék felnövekedését láthatjuk, akik már nem a Földön, hanem egy űrállomáson születtek. A mozifilmben Colin Farrel is szerepel majd, a cselekmény pedig kifejezetten életszerű lesz.

Forrás: deadline.com
0 /eletmod/sztarok/johnny-depp-lanya-foszereplo-lesz-az-hbo-uj-sorozataban/