Barion Pixel Madonna döbbenetes dologról rántotta le a leplet – Coloré

Madonna döbbenetes dologról rántotta le a leplet

2023. 10. 18.

A súlyos betegség, ami rajta ütött a sztáron, Madonna szerint akár halálos kimenetelű is lehetett volna.

Madonna nagyon őszintén beszélt arról újra indított koncert showján, hogy súlyos bakteriális fertőzés miatt került kórházba az év elején és ezért törölték a turnét. A júniusi világkörüli turné próbái közepette Madonna súlyos bakteriális fertőzést kapott, és kórházban kezelték hetekig.

Madonna táncra perdült első lemezének évfordulója kapcsán / Kép forrása: Nicholas Hunt / Getty Images
Forrás: Nicholas Hunt / Getty Images

A betegség miatt a turné akkor elmaradt, de most október 14-én újrakezdődött Londonban, Angliában. A színpadon a 65 éves Madonna bevallotta, hogy volt idő, amikor azt hitte, meghalhat. És mi adta vissza igazán az életét.

Nem hittem volna, hogy sikerül. Egyszerűen kiesett öt nap az életemből – vagy a halálomból, nem is igazán tudom, hol voltam akkor valójában. De az angyalok és a gyerekeim ott voltak körülöttem, és a gyerekeim mindig megmentenek engem. Túl kellett élnem a gyerekeimért.

A pop királynőjének hat gyermeke van: Lourdes, Rocco, David, Mercy, illetve az ikrek, Estere és Stella.

Madonna
Forrás: Northfoto

A londoni O2 Arénában tartott koncerten Madge ismét kirobbanó formában volt. A Celebration turné összesen hat állomásból áll és nagyjából 2 órás koncerteket ad a Grammy-díjas díva. A show alatt számtalanszor átöltözött és igazán izgalmas színpadi látványt nyújtott a táncosaival.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Kevin Winter/Getty Images