A 43 éves Luke Evans és szerelme, Fran Tomas ritka közös fotókat osztott meg karácsony alkalmából a közösségi médiában

2022. 12. 28.

A Szépség és a szörnyeteg, valamint a Lány a vonaton sármos sztárja, Luke Evans eddig féltve óvta választottját a nyilvánosságtól, ez az egyik első közös képük, mióta bejelentették kapcsolatukat.

Luke Evans nemcsak remek színész, de igazi példakép is, hiszen az egyik legsármosabb hollywoodi pasiként, nők millióinak kedvenceként ő büszkén és bátran eloszlatta a kételyeket, és elmondta, hogy meleg. A brit sztár olyan filmekben szerepelt, mint a Hobbit, Az ismeretlen Drakula, a Halálos Iramban 6. vagy épp a 2022-es Pinokkió. Már 2010-ben lehetett sejteni, hogy nem a nőkhöz vonzódik, de teljesen egyértelműen csak 2014-ben beszélt szexuális irányultságáról.

Luke Evans
Forrás: Northfoto

Az én szemszögemből: először is, nem lett volna karrierem, ha csak melegek játszanak meleg szerepeket, és heterok meg hetero szerepeket.

– mondta egy interjúban, amiben arra világít rá, hogy a szexualitásnak egyáltalán nem kellene befolyásolnia egy castingot, annak a színésznek kell kapnia a karaktert, aki a legalkalmasabb annak eljátszására.

Luke Evans többször járt Magyarországon is, jó barátságot ápol egy budapesti étterem tulajdonossal is, és szívesen látogat vissza hazánkba.

Luke Evans
Forrás: Northfoto

A szerelem múlt nyáron találta meg ismét, legalábbis ekkor jelentette be, hogy egy párt alkot Fran Tomasszal, akivel viszont közös képeket nem posztoltak. Luke szerint a magánélet az magánélet, ám 2022 karácsonyán végre kivételt tett és igazán szívmelengető fotókat raktak ki az Instagramra szerelmével. Mindketten más képet posztoltak, de nagyjából hasonló tematikával, a leírásban pedig mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívántak.

A spanyol Fran Tomas szakmáját tekintve grafikus, de a Solvia Inmobiliaria projektmenedzsere, vagyis tapasztalt szakember az ingatlan- és építőiparban. Pályafutását építészként és belsőépítészként kezdte, helyileg pedig Madridban élt, de feltehetőleg most már kétlakivá vált.

Frank rendkívül mutatós pasi, igazán dögös, kigyúrt külsővel, így az Instagramon is elég népszerű.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto