Lopez tagadja, hogy a botoxnak köszönheti hibátlan külsejét

Az énekesnőt többen is betámadták a közösségi oldalakon.

Borítókép forrása: YouTube

Jennifer Lopez tényleg elképesztően öregszik, vagyis inkább nem öregszik. Persze változik a külseje, de továbbra is makulátlan, ránctalan és üde. De vajon hihetünk neki, hogy ezt mind az anyatermészetnek és a jó minőségű bőrápolóknak köszönheti? A színésznő nemrég harangozta be saját szépség brandjét, amelynek apropóján több videóval is elkápráztatta a világot. Ám, a rajongói szkeptikusak lettek ezeket látva és kicsit sem kímélték:

„Csak jelezném, hogy sem a szemöldököd, sem a homlokod nem mozdul, amikor beszélsz, vagy használod a mimikád. És ez a botox hatása, nem is kevésé. Amivel nincs is gond.” – írta egy kommentelő.

Jen természetesen azonnal reagált, és igyekezett humorosan elütni a dolgot.

„Haha, ez csak az arcom, ilyen a bőröm! 500 milliószor is leszögezem, sosem volt botox kezelésem, vagy akármilyen beinjekciózásom, vagy plasztikai műtétem. Használjatok JLo Beauty termékeket, és így fogjátok érezni magatokat ti is. És adok még egy JLo Beauty tippet: töltsétek az időtöket azzal, hogy kedvesek és pozitívak maradtok, és biztattok másokat. Azzal, hogy valakit lehúztok, még nem lesztek sem szebbek, sem fiatalabbak. Sok szeretettel.” – zárta a témát a sztár.

Forrás: People

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ami nincs az nem fájhat? Dehogynem. Tudj meg többet a babák fogzásáról!