Barion Pixel Hihetetlen átalakulás: Lily-Rose Depp így fest közelgő horrorfilmjében – Coloré

Hihetetlen átalakulás: Lily-Rose Depp így fest közelgő horrorfilmjében

2023. 11. 30.

A Nosferatu egy remake lesz, melynek középpontjában egy drakula szerű lény és egy fiatal nő áll, akik valamilyen groteszk módon vonzódnak egymáshoz. Ennek főszerepében láthatjuk Lily-Rose Deppet.

Lily-Rose Depp HBO-ra készült sorozatát, az Idol-t egy évad után elkaszálták, amely nem mellesleg vegyes kritikákat kapott. Ennek ellenére a karrier nem állt meg Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya számára. Hamarosan látható lesz egy horrorban, így már csöpögtetve kapjuk a képeket és infókat az új Nosferatu filmről. A történet igen régi, ezzel a címmel készült már film 1922-ben és 1979-ben is. Az eredeti a némafilm korszak legendás és hátborzongató alkotása volt.

Lily-Rose Depp
Forrás: imdb

A remake projekt sok évig állt, többször szét is esett – vallotta be korábban az író-rendező székben ülő Robert Eggers. Míg Willem Dafoe biztos volt a professzor, Bill Skarsgard pedig a szörny szerepére, addig korábban a szépség karakterére Anya Taylor-Joy-t akarták szerződtetni. Végül Lily Rose Deppnél landolt a lehetőség. A további szereposztás is elég izgalmas, ugyanis a stábban van Nicholas Hoult és Aaron Taylor-Johnson is.

A készülő filmről már látható volt plakát, de most az első filmbéli képet is megmutatták a készítők, melyen a főhősnő és a rá vetülő rém árnyéka látszik. Lily-Rose Depp karaktere lefagyott a félelemtől, szája kissé tátva maradt a döbbenettől, és szemei könnybe lábadtak a képen. Tudván, milyen remek alakítást nyújtott Bill Skarsgard az AZ-ban, egészen biztos, hogy a vér is megfagy majd a nézőkben, ha Nosferatu-ként látjuk.

A gótikus mese újragondolása a rendező szerint méltó utódja lesz az eredeti alkotásnak, és méginkább Ellen története lesz, az ő szemszögét helyezi a középpontba. A fiatal színészek zseniálisak a készítő szerint, játékuk finom és méltó tisztelgés lesz ez az eredeti alkotók előtt.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Emma McIntyre/Getty Images