Barion Pixel A 23 éves Lily-Rose Depp felvállalta barátnőjét – ezzel a rappernővel alkot egy párt – Coloré

A 23 éves Lily-Rose Depp felvállalta barátnőjét – ezzel a rappernővel alkot egy párt

2023. 05. 13.

Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp úgy gondolta eltelt annyi idő, hogy végre a rajongók számára is hivatalossá tegye új románcát.

Lily-Rose Depp határozott léptekkel halad afelé, hogy híres szüleihez hasonlóan ő is megverje a lábát a filmiparban, hiszen hamarosan az HBO Max csatornáján fog debütálni a The Idol című sorozat, amelyben a világhírű zenész, The Weeknd lesz a partnere. Most azonban nem a szerepei, hanem a magánélete kapcsán került a figyelem középpontjába.

Lily-Rose Depp
Mike Marsland/Getty Images

A gyönyörű 23 éves modell-színésznő sosem titkolta, hogy pánszexuális. Tehát nemcsak a hetero kapcsolatokra nyitott. Korábban Timothee Chalametel, Austin Butlerrel, valamint Yassine Stein francia rapperrel alkotott rövid ideig egy párt. Most azonban úgy fest, hogy valóban komoly kapcsolat alakult ki közte és a 070 Shake nevén ismert rapperrel, aki nem mellesleg nő. A zenész – valódi nevén Danielle Balbuena – és Lily-Rose Depp 4 hónapja alkotnak egy párt, ezt pedig egy szenvedélyes csókjukat megörökítő képpel tették mások számára is világossá.

Közeli források szerint Johnny Depp csodaszép lánya és a rappernő januárban ismerkedtek meg egymással, mégpedig a Párizsi Divathéten, ahol egyből felfigyeltek egymásra. Nem sokkal később randizgatni kezdtek, majd februárban úgy döntöttek ideje komolyabban venniük a kapcsolatukat. A színésznő barátai elárulták, hogy Johnny is nagyon örül lánya boldogságának és már a bemutatkozáson is túl vannak.

Lily-Rose Depp élete az elmúlt évben elképesztő fordulatot vett, hiszen jobbnál jobb filmekben és sorozatokban kapott szerepeket, modellként is egyre keresettebb, valamint édesapjával is újra erős lett a kapcsolata.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Emma McIntyre/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/lily-rose-depp-baratno-szerelem/