Barion Pixel Leonardo DiCaprio és országos cimborája Tobey Maguire különleges hölgyek társaságát élvezik Párizsban – Coloré

Leonardo DiCaprio és országos cimborája Tobey Maguire különleges hölgyek társaságát élvezik Párizsban

2023. 06. 26.

A legendás színészek, Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire, tinédzser koruk óta legjobb barátok, így szinte családtagként tekintenek egymásra.

Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire Párizsban kocsikáztak, méghozzá nem egyedül, hanem fiatal lányok társaságában. Persze szó nincs semmi pikáns dologról, Tobey 16 éves lányát, Ruby-t, Leo pedig 16 éves unokahúgát, Normandie Farrar-t vitte magával az európai vakációra, és elkísérte őket Maguire fia, a 14 éves Otis is. Igazán édes, családias kiruccanás ez Franciaország fővárosába.

Leonardo DiCaprio és Tobey
Forrás: Toni Anne Barson/Getty Images

A banda jó hangulatban jelent meg a szállodájuk előtt, kiszálltak egy csillogó terepjáróból. Tobey kezében telerakott barna papírtáskák voltak, feltehetőleg elviteles élelemmel. A Pókember sztárja lezser Nike rövidnadrágot és pólót viselt, fejére baseball sapkát húzott.

Leo eközben egy szürkés, gyűrött rövid ujjú inget és hasonló rövidnadrágot viselt, arcát jól elrejtette egy maszk és szemébe húzott sapka mögé.

A fiatalok büszkén mosolyogtak és követték híres családtagjaikat. Megérdemlik a boldog órákat, hiszen nem volt gyermekkoruk zökkenőmentes.

Normandie anyja Charity Moore, apja pedig Leo idősebb mostohatestvére, Adam Farrar, akivel kapcsolata nem éppen kiegyensúlyozott. Normandie sok botrányt kellett, hogy túléljen szülei miatt, ugyanis 2016-ban letartóztatták őket lopásért, előtte pedig drogbotrányba is keveredtek, ami miatt Adam Farrar szökést hajtott végre, vitte magával Leo unokahúgát, így a vád emberrablás is lett.

Normandie Farrar
Forrás: Brian Dowling/Getty Images

Tobey gyermekeinek édesanyja Jennifer Meyer ékszertervező, akivel 2007-ben házasodtak össze. Kapcsolatuk 2016-ban futott zátonyra, külön költöztek, 2020-ban pedig el is váltak.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Victor Boyko/Getty Images