Barion Pixel Megerősítették Leandro, Robert De Niro unokájának halálának okát – Coloré

Megerősítették Leandro, Robert De Niro unokájának halálának okát

2023. 08. 09.

Egy hónappal Robert De Niro unokája, Leandro De Niro Rodriguez halála után a tisztviselők megerősítették a halálának okát.

Túladagolás okozta Robert De Niro unokájának halálát

Július elején derült ki, hogy Robert De Niro unokája, Leandro De Niro Rodriguez, 19 éves korában váratlanul elhunyt. Az eset körül felmerült több kérdés is, a színész lánya szerint fentanil tartalmú tabletták (az egyik legerősebb, klinikai alkalmazásban lévő szintetikus kábító hatású fájdalomcsillapító) okozták a fia halálát.

Fentanilba áztatott drogokat adtak el neki úgy, hogy a dílerek tudták, az mit tartalmaz, mégis odaadták neki. Ezek a rohadékok csak arra utaznak, hogy minél többen vásároljanak tőlük, a fiam pedig örökre odalett

– állította Drena De Niro, aki Robert De Niro és volt felesége, Diahnne Abbott lánya.

A New York-i főorvos szóvivője augusztus 8-án megerősítette a TMZ-nek, hogy a 19 éves fiatalember véletlen kábítószer-túladagolás következtében vesztette életét. A boncolás szerint az elhunyt fiú halálát „fentanil, bromazolam, alprazolam, 7-aminoklonazepam, ketamin és kokain toxikus hatásai” okozták.

Eszméletlenül találtak rá

Leandrot július 2-án találták eszméletlenül egy New York-i lakásban, ahol a helyszínen halottnak nyilvánították. Akkor a helyi média szerint lehetséges túladagolásként vizsgálták a halálesetet, és több amerikai híroldal is arról számolt be, hogy Robert De Niro unokája mellett fehér port és kábítószerrel kapcsolatos kellékeket találtak.

Az 51 éves Drena szívhez szólóan üzenetben tisztelegett a fia előtt, akit egy „szép, édes angyalnak” írt le.

Te voltál az örömöm, a szívem és minden, ami valaha tiszta és valódi volt az életemben

– írta egy július 2-i Instagram bejegyzésében.

Bárcsak most veled lehetnék. Nem tudom, hogyan éljek nélküled, de megpróbálok tovább élni, és terjeszteni azt a szeretetet és fényt, amit érezhettem, amikor anyukádnak lehettem.

robert de niro
Kép forrása: Mike Coppola / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Drena apja, Robert de Niro is megemlékezett unokája elvesztéséről, és mélyen megrázta, ami történt, valamint megosztotta, hogy a család nagyon hálás minden részvétért.

Július 14-én letartóztattak egy gyanúsítottat, akit kábítószer-terjesztéssel vádolták meg. A drogkereskedő nő állítólag már nem volt ismeretlen a rendőrség számára.

Forrás: E! NewsNew York Post, People

Borítókép forrása: Pool / Pool / Getty Images Entertainment / Getty Images