Barion Pixel A hét tophírei: Kulcsár Edináék hatalmasat buliztak, Ábel Anita mesélt a szerelméről, Schobert Lara pedig a szakításról – Coloré

A hét tophírei: Kulcsár Edináék hatalmasat buliztak, Ábel Anita mesélt a szerelméről, Schobert Lara pedig a szakításról

2024. 05. 18.

A mai nap is jövünk a hazai csemegékkel. A lapszemlében szó lesz Kulcsár Edináról, Ábel Anitáról és Schobert Laráról is.

Dupla születésnapot ünnepelt Kulcsár Edina és családja. GwM-mel közös kislányuk ugyanis a napokban töltötte be első életévét, míg a dédnagymama már a 93. évét töltötte be.

Kulcsár Edináék így ünnepeltek

Megadták a módját és az idő is kedvezett ahhoz, hogy medencés parti keretén belül ünnepelhessék a két jeles napot. Az eseményt persze tortával tették még feledhetetlenebbé és élvezetesebbé.

Az újból kismama Kulcsár Edina egy bejegyzést is közölt a jól sikerült alkalomról és jól látható, hogy mennyire kerekedik a pocakja.

A Blikknek egy olyan titkot is elárult a családjáról, hogy Edina édesanyját nem a saját anyukája, hanem a nagymamája nevelte fel, azaz Edina dédnagyija. Az egykori szépségkirálynő édesanyja árvaházba került és a nagymamáját sosem ismerte, és a dédnagymama vállalta magára a gyermek gondozását.

Semmiben nem szenvedett hiányt, szerintem neki így alakult a legjobban az élete, hogy a nagymama magához vette. Ott azért voltak szerepbeli dolgok, ha néztek hármunkat, úgy tűnt, a mama az anyuka, mi meg a két rossz gyerek, akik verekednek a buszon.

Természetesen a modell nagyon jó kapcsolatot ápol édesanyjával is.

Ábel Anita
Kép forrása: TV2

A sztárvilágot sem kerülik el a nehézségek és a magánéleti problémák is ugyanúgy felszínre kerülhetnek. Ez Ábel Anitát sem kerülte el. Azóta a lehető legjobban alakult az élete.

Ábel Anita és az új szerelem

A Blikkben olvasható, hogy a színésznő, műsorvezető a Palikék világa by Manna című műsorban tárta a nyilvánosságra magánéleti dolgait.

16 évig élt házasságban férjével és együtt nevelték közös gyermeküket, ám mindez véget ért. Alig volt ideje ezt feldolgozni és berobbant az életébe az olasz férfi. Az a Roberto Favaro, aki 7 évvel fiatalabb nála, de durr bele volt. Ahogy a színésznő fogalmazott:

Nem gondoltam volna – lehet, hogy ez csöpögősen hangzik –, hogy az én életemben lesz ilyen. Az első pillanatban megszületett, ahogy mi egymásra néztünk. Még mi sem tudtuk. Nem tudom, hogy ez szerelem, vagy odafent elrendelés, de ez egy olyan erős dolog, ami a mai napig átsegít minket.

De Roberto Favaro is érezte, hogy ami köztük van az valami nagyon különleges, már 3 nap múlva már azt mondta szerelmének, hogy ha nem rontják el, akkor ez a szerelem bizony életre szóló lehet.

Az élet tele van buktatókkal és bizony meg kell tapasztalni az érem másik oldalát is. Schobert Lara épp ezt teszi, ugyanis véget ért a párkapcsolata.

Schobert Lara szakított párjával

A nála 10 évvel idősebb, a Szekszárdi SC focistájával zúgtak egymásba. Szekszárdi Tamással már együtt éltek Kazincbarcikán – olvasható a Blikkben. örömmel és büszkén vállalták kapcsolatukat és rendszeresen eljártak közös programokra. Ráadásul a Schobert család minden tagja megkedvelte és befogadta a fiatalembert.

Schobert Lara
Kép forrása: RTL

Insta-sztorijában azonban mindenkivel tudatta magánéleti státuszát és azt is, hogy ez magánügy, amelyről nem kíván beszélni.

A párjával közös otthont is elhagyta és ahogyan az lenni szokott, hazaköltözött a Schobert-fészekbe.

Habár most nehéz lehet a szíve, de bizakodó:

…de tudom, hogy ez az én évem lesz, és hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle és hogy erősebbek legyünk! Rengeteg munka van, feladat, kihívás, úgyhogy erősnek kell maradni és menni előre! Nincs megállás.

Nyitókép forrása: RTL