Barion Pixel Kirsten Dunst szörnyűnek élte meg a 20 évvel idősebb Brad Pitt csókját – ez volt az oka – Coloré

Kirsten Dunst szörnyűnek élte meg a 20 évvel idősebb Brad Pitt csókját – ez volt az oka

2023. 08. 07.

Kirsten Dunst mindössze 11 éves volt az Interjú a vámpírral című kultikus film forgatásakor, Pitt pedig 31.

Kirsten Dunst az Interjú a vámpírral forgatása során, mindössze 11 évesen csókolta meg Brad Pitt-et , hiszen ez volt a forgatókönyvben. Most egy újra felbukkanó interjú nagy port kavar a filmrajongók körében, ugyanis Dunst akkoriban azt mondta élete egyik legkínosabb esete volt az említett csók.

Kirsten Dunst
Forrás: imdb

A TikTok-on újra felkapott interjúrészletben Kirsten azt mondja:

Kínos volt. Miért örültem volna ennek, ő akkor már érett férfi volt, nem éppen korombeli fiú.

Nyilvánvaló, hogy ez nem egy újkeletű dolog, hiszen az Interjú a vámpírral óta eltelt 30 esztendő során Kirsten Dunstot számos interjúban megkérdezték a jelenetről és Brad Pitt csókjáról.

2014-ben például azt mondta, kifejezetten undorítónak érezte ezt a dolgot.

11 éves voltam, furcsa lett volna, ha azt gondolom, hogy ez valami mennyei. Nem, a mai napig úgy vélem, abban a filmben ez volt a legrosszabb jelenetem. Persze ez nem Brad ellenében szól, nagyon kedvelem, olyan volt nekem akkor, mint a bátyám.

A TikTok-ozók kicsit egymásnak is mentek, mert van, aki szerint ez igenis furcsa helyzet, és mégis milyen válaszra számítottak egy gyerektől, akit egy nála 20 évvel idősebb férfi megcsókol. Más pedig azt kommentelte, hogy egyáltalán miért kell emiatt Kristennek magyarázkodnia. Egyértelmű színész feladat volt, persze, hogy semmi kellemes nem volt benne.

Kirsten Dunst
Forrás: imdb

Ha őszinték vagyunk, Kirsten Dunstnak igaza van, és senki nem vetheti a szemére, hogy negatív élményként mesél erről.

Az 1994-es film volt Kirsten áttörése, a horror drámában egy 10 éves Claudia nevű lányt alakított, akit Louis de Pointe du Lac (Brad Pitt) és Lestat de Lioncourt (Tom Cruise) változtatott vámpírrá. Utána karrierje magasan felívelt, a Pókemberben csúcsosodott ki, amikor Tobey Maguire szerelmét, Mary Jane-t alakíthatta 2002-ben és 2004-ben, majd a 2007-es harmadik részben.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Pascal Le Segretain/Getty Images