Barion Pixel Kiderült, kik lesznek a februárban startoló Sztárban Sztár versenyzői – Coloré

Kiderült, kik lesznek a februárban startoló Sztárban Sztár versenyzői

2022. 01. 24.

Nem kell tovább találgatni, minden részlet kiderült a TV2 népszerű showműsorának 8. szériájával, a február 6-án startoló Sztárban Sztárral kapcsolatban. A versenyzőknek most sem csak a nézőket kell meggyőzniük, hanem a négytagú zsűrit is.

A TV2 lerántotta végre a leplet a Sztárban Sztár új csapatának tagjairól, akik február 6-tól vasárnap estenként hétről-hétre versenybe szállnak majd, hogy elnyerjék a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

A női előadók mezőnyében Palya Bea, Szekeres Adrien, Dallos Bogi, Galambos Dorina, Orsovai Reni és Péterffy Lili száll versenybe, míg a férfiak közül Stohl András, Ember MárkEmilio, Vavra Bence, Zámbó Krisztián és Marics Peti, a ValMar zenekar énekese bújik majd ismert előadók bőrébe. A mindenre elszánt versenyzők már készen állnak, és mindent megtesznek majd azért, hogy átalakulásaikkal elkápráztassák a nézőket.

Sztárban sztár
Kép forrása: TV2


Rajtuk kívül Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila is becsekkol majd az ország legnagyobb házibulijába, hogy önfeledten szórakozzanak a zsűri pultban ülve. A műsor házigazdája ismét Till Attila lesz.

Több változás is lesz a műsorban: az adás teljes ideje alatt, az applikációs felület mellett, emelt díjas hívással is szavazhatnak majd a nézők a versenyzőkre. Ezenkívül pedig kibővül a színpad, az énekesek az eddiginél nagyobb helyszínen mutathatják be produkcióikat.

Borítókép forrása: TV2