Barion Pixel Kelly Clarkson a 9 éves lányával énekelt a színpadon – Coloré

Kelly Clarkson a 9 éves lányával énekelt a színpadon

2023. 09. 22.

Kelly Clarkson ismét hatalmas koncertet adott, ám ezúttal több meglepetést is tartogatott a rajongóinak!

Kelly Clarkson sok koncerten van már túl, s most különösen sok a dolga, ugyanis a napokban jelent meg Chemistry című albumának deluxe kiadása. A lemezen You Don’t Make Me Cry című dal is szerepel, amelyet legutóbbi koncertjén nem akárkivel adott elő!

Az énekesnőnek két lánya van, s a kilencéves River Rose sokat segít anyukájának – így tette ezt a dal írásakor is, ugyanis együtt jegyzik a nótát. Bár a szöveg alapján ez egy szakítós dal, a lánya keze munkája is benne van: River Rose csupán ötéves volt, amikor beállította a zenei sávokat a dalhoz. Az előadás itt nézhető meg.

Kelly Clarkson ma

Nem a You Don’t Make Me Cry volt az első olyan dal, amibe az énekesnő beleszólást engedett gyermekeitől: a hétéves Remington is énekelt már anyukájával a színpadon, mégpedig a Las Vegas-i show-n. Nem ő az egyetlen, aki így tesz, ugyanis nemrégiben Pink énekelt a lányával egy koncerten.

Kelly Clarkson a kilencéves lányával énekelt a színpadon / Kép forrása: TikTok
Kelly Clarkson a kilencéves lányával énekelt a színpadon / Kép forrása: TikTok

Kelly Clarkson 2002-ben, mindössze húszévesen tűnt fel az American Idol első évadában, amit meg is nyert. Azóta több lemeze is megjelent, és olyan dalokat tudhat magáénak, mint a Because of You vagy a Since U Been Gone. Tizenkét albuma jelent meg, melyek közt egy karácsonyi is szerepel!

Az éneklés mellett a televízióban is látható: évekig volt a The Voice amerikai kiadásának egyik ítésze, ahol szintén bizonyította hozzáértését, ugyanis több mentoráltja is megnyerte a versenyt. Emellett háziasszonya a The Kelly Clarkson Show-nak, amelynek keretében ismert sztárokkal beszélget magánéletről, karrierről és a mindennapokról.

Forrás: Entertainment Tonight.

Nyitókép forrása: Getty Images